Can Yoldaşım 60. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 61. bölüm fragmanı

Can Yoldaşım 60. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 61. bölüm fragmanı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 60. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 60. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 60. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin 60.bölüm özetinde Suraj ve Sandiya arasında romantik yakınlaşmayla bölüm bitmişti. Raj Kumar’ın terörist olduğunu öğrenmiş, Chaturi’nin akıbetini ise henüz öğrenememiştik. Can Yoldaşım 60.bölüm özeti devam ediyor.

Can Yoldaşım Hint dizisinin yayınlanan son bölümünde azılı bir terörist olan Raj, yapacağı saldırı için planlamalar yapmıştı. Suraj ise bu durumun farkında olmaz. Diğer yandan Sandiya ise Chaturi hakkında yeni ipuçları elde eder.

Chaturi’nin akıbeti ne olacak? Sandiya’nın elde ettiği ipucu Chaturi’nin eşyalarının ve cüzdanının evde olmasıdır. Sandiya, Chaturi’nin bunlarsız köye gitmesine anlam veremez. Sandiya bu düşüncelere dalarken Surja ile çarpışır. Suraj fırsattan istifade Sandiya’ya sırnaşır. Sandiya bu durumdan memnun olsa da Chavi’yi sınavlara çalıştırması gereklidir.

İkili ayrılırken Suraj’ın sakarlığı tutar ve yere düşer. Sandiya onu koltuğa taşıyıp burkulan bileğine krem sürer. Bu esnada Raj’ın gizlice Suraj’ın cebine koyduğu flaş yere düşer. İkili bunu fark etmez. Ancak Raj uzaktan durumun farkındadır. Koltuğun altına düşen flaşı bir şekilde almalıdır.

Raj Kumar flaşın peşinde! Ertesi gün olduğunda Santoş, Chaturi için endişelenmeye başlar. Sandiya’da Santoş’a depoda gördüklerini söyler. Chaturi’nin parasını yanına almadığını. Bunun üzerine Santoş, Chaturi’nin köyüne gitmeye karar verir. Mena bir hizmetçi için oralara gidilir mi diyerek Santoş’u vazgeçirmek ister. Santoş, Mena’ya kızar ve köye gitmek için hazırlıklara başlar.

Santoş otobüse binip gitmek için hazırlanırken Mena oldukça endişelidir. Santoş köye gittiğinde yalanı ortaya çıkacak ve Mena’nın yaptıkları anlaşılacaktır. Mena bu yüzden gerçekleri itiraf etmeye karar verir. Mena Santoş’a önemli bir itirafta bulunacağını söylerken gelen telefon işleri değiştirir. Chaturi evi arayarak annesinin hasta olduğunu söyler. Bu yüzden biraz daha kalacağını söyler. Raj Chaturi’yi kaçırdı! Chaturi bunları söylerken birileri tarafından kaçırılmış ve başına silah dayanmıştır. Sandiya’da Chaturi ile konuşur. Chaturi ona da durumunun iyi olduğunu söyler. Telefon görüşmesi sonunda Chaturi kafasına silah dayanan adamlara neden kendisini kaçırdıklarını sorar. Kimse ona cevap vermezken yüzü maskeli adam dışarı çıktığında maskesini çıkarır. Bu adam Raj Kumar’dır.

Bu yaşananlara inanamayan Mena şaşkındır. Chaturi’nin aramasına hala inanamaz. Raj Kumar ise geri döndüğünde ailenin köye gitmekten vazgeçtiğini görür. Chaturi ile aynı köyden olduğu yalanını uydurduğu için ailenin köye gitmemesi onun yalanının ortaya çıkmasını engeller.

Raj flaşı ele geçiremedi! Raj bu durumu kurtardıktan sonra flaşı bulmak için gizlice konağa gider. Koltukların altında yere düşen flaşı aramaya başlar Bu esnada Sandiya’nın eve gelişi Raj’ı oldukça zor duruma düşürür. Ancak Raj gizlenerek Sandiya’yı atlatır. Ancak flaşı bulmayı başaramaz. Raj  gittikten sonra Santoş evi temizlerken fark etmeden flaşı süpürür ardından da dışarıdaki çöp kovasına atar. Dışarıda çocuklarla top oynayan Brandon flaşı bulur. Sandiya Brandon’dan flaşı alarak incelemek için götürür.

Raj Kumar flaşın Sandiya’nın eline geçmesinden endişelidir. Nitekim Sandiya’nın polise gidişi Raj’ın bu endişelerini daha da artırır. Sandiya’nın polise gidiş amacı ise Chaturiş ile ilgilidir. Sandiya bir şekilde Chaturi’nin köyünü arayıp onun orada olmadığını öğrenmiştir. Durumu polise anlatarak kayıp ilanı verir. Polis Chaturi için ilan bastırmak ister. Yazıcı bozuk olunca bunu başaramaz. Sandiya kayıp ilanını yanında bulunan flaşa attırmak ister. Bu flaşta olan bilgilerden habersizdir. Bu esnada Raj oldukça tedirgin olur. Flaşın yakalanması onun tüm planını ortaya çıkartacaktır. Raj’ın korktuğu da başına gelir. Müfettiş flaşta bazı önemli dosyalar bulduğunu söyler. Bundan dolayı Sandiya’ya flaşı nereden bulduğunu sorar. Sandiya çöpte bulduğu cevabını verir. Polis flaşa el koyarken Raj tüm olanları titizlikle izler.

Sandiya eve döndüğünde Ankur’un geldiğini görür. Ankur ve Ankita korku içinde konağa gelselerde burada olan düzeni görünce şoke olurlar. Sandiya kendini kabul ettirmiş üstüne yemek yapmayı, ev işlerini öğrenmiştir. Sandiya ayrıca karakola gittiğini ve Chaturi için kayıp ilanı verdiklerini de söyler. Tüm bu durum Santoş’u çok üzer, Menakşi ise işin ucunun kendisine çıkmasından endişelenir. Dükkanda olan Raj Kumar ise Sandiya’nın işlerini karıştırmasından dolayı öfkelidir. 

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 60. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 60. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 61. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.