Can Yoldaşım 61. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 62. bölüm fragmanı

Can Yoldaşım 61. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 62. bölüm fragmanı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 61. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 61. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 62. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 61. bölüm özeti

Can Yoldaşım 61.bölüm özetinde  Chaturi, Raj Kumar tarafından kaçırılmıştı. Sandiya flaşı polise verirken, Chaturi içinde kayıp ilanı verilir. Can Yoldaşım 61.bölüm özeti devam ediyor.

Sandiya ve abisi barıştı! Ankur ve Ankita’nın konağa gelişiyle Sandiya mutfağa girer. Santoş’un da yardımıyla yaptığı yemekler çok beğenilir. Evde herkesin neşesi yerindeyken tek gergin kişi Menakşi’dir. Mena, Chaturi olayının üstüne kalmasından çok korkar.

Mena’nın endişelerinin yanı sıra Ankur ve Sandiya arasındaki buzlar tamamen erir. Ankur kardeşinin yanına gelerek onu asla affetmeyeceği için üzgün olduğunu söyler. Sandiya ise tam tersi geçmişi unuttuğunu ve onu affettiğini söyler. İkili birbirine sarılır. Ankur gözyaşlarını tutamaz. Uzaktan ikiliyi gören Ankita’da duygusal anlar yaşar. Ankur kardeşinin kendini affetmesine mutlu olsa da onun hayalini çaldığı için buruktur. Sandiya polis olmak istemiştir.

Mena rahat durmuyor! Tüm bu güzel anlardan sonra Sandiya asıl işine geri döner. Nerede olduğu bilinmeyen Chaturi’yi bulmak işi. Bu amaçla Sandiya afişleri alıp dağıtmaya başlar. Tren garları, otobüs durakları her tarafa asar.

Ekip Charuti’yi bulmak için uğraşırken Menakşi onları sabote eder. Kendini gizleyerek afişlere kaş göz çizer. Chaturi’nin tanınmasını engeller. Mena bu hareketi kendi için yapmış görünse de bilmeden Raj’a yardım ediyordur.

Saldırı olacak! Ertesi gün Sandiya polis karakolundan aranır. Polis, Chaturi hakkında gelişmeler için onu çağırır. Sandiya karakola gittiğinde polis şefi flaş belleğin içinde önemli bilgiler bulduklarını söyler. Bu bilgiler tapınak bölgesine yapılacak terör saldırısı ile ilgilidir. Ve bu saldırıda Chaturi’de kullanılmak isteniyordur. Polis en sıkı önlemleri alıp Chaturi’yi kurtaracaklarını söyler. Sandiya’dan bu konuyu kimseye anlatmamasını ister. Eşine bile! Sandiya karakoldan çıktıktan sonra düşüncelere dalar. Tüm bu olanları kafasında birleştirmeye çalışır. Bu esnada Chotu ve Raj ile karşılaşır. Raj, Sandiya’nın bu denli düşünceli olmasından şüphelenir. Onun aklında neler olduğunu anlamaya çalışır.

Raj Kumar polis soruşturmasında! Raj bunları düşünürken polis denetimleri sıklaştırır. Esnafı dolaşarak son aylarda buraya yeni gelen birilerini görüp görmediklerini sorar. Raj Kumar’ın geçen ay geldiğini öğrenince onu soruşturmak için karakola davet ederler. Suraj Raj’ın iyi biri olduğunu söyler. Aynı şekilde Santoş’ta oğlunu destekler. Sandiya ise polisin işini zorlaştırmamaları gerektiğini savunur.

Raj polis karakolunda sorgulanırken Sandiya tüm olanları düşünmeye devam eder. Nitekim Ankita ile konuşurken aklına muhteşem bir plan gelir. Polis karakolunu arayan Sandiya planını onlara anlatır. Plan tutukluların yanında Chaturi’nin bulunduğu ve hastaneye kaldırıldığını söylemektir. Sorgudaki tutuklulardan biri teröristse hemen o hastaneye gidecektir.

Sandiya Raj’ı yakalayacak mı? Nitekim bu plan oldukça başarılı ilerler. Raj Kumar, Chaturi’den kurtulmak amacıyla hastaneye gider. O esnada kılık değiştirmiş polisler ve Chaturi kılığındaki Sandiya onu bekler. Raj tuzağa düştüğünü bilmeden hasta odasına doktor kılığında girer. Etrafı polislerle çevrilir ve kıskıvrak yakalanır.

Ancak Raj azılı bir teröristtir. Gaz bombası atarak ortalığı karıştırır. Polislerden kurtulmayı başarır ve hastanenin camından atlayarak kaçar. Sandiya, Raj Kumar’ı ne kadar yakalamaya çalış da başarılı olamaz. Yüzü maskeli olduğu için Sandiya Raj’ın yüzünü göremez.

Raj yaralandı! Kovalamaca sokaklarda da devam etse Raj Kumar kaçmayı başarır. Ancak ayağını yaralar. Polis şefi ise teröristin ellerinden kaçırılmasına oldukça kızgındır. Polis patlamanın yapılacağı yeri bildiği için hemen önlemlerin alınması için çalışmalara başlar. Diğer tarafta Raj ise bu düştüğü duruma oldukça öfkelidir. O da ne pahasına olursa olsun tapınak bölgesinde patlama yapacaklarını söyler. Sandiya eve döndüğünde Santoş endişelenir. Nerede olduğunun hesabını sorar. Sandiya polis şefinin kimseye bir şey anlatmamasını istediği sözlerini hatırlar. Sessiz kalır. Bu arada Raj’da dükkana gelir. Ayağından yaralanan Raj kendini ifşa etmemek için acısına katlanır. Polisin elindeyse şimdilik iki plan vardır. Birincisi teröristin yaralı olması ikincisi ise Chaturi’y kullanacakları.

Bunu bilincinde olan Raj yeni bir plan yapar. Bu seferki planı Chaturi yerine başka birini kullanmak. Raj gözüne Chotu’yu kestirir. Onun ceketine bomba düzeneği kurar. Chotu fark etmeden canlı bomba olur. Raj planını gerçekleştirmeye alışırken Sandiya onu engelleyebilecek mi?

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 61. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 61. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 62. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 62. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.