Can Yoldaşım 63. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 64. bölüm fragmanı

Can Yoldaşım 63. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 64. bölüm fragmanı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın yeni günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 63. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 63. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 64. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 63. bölüm özeti

Can Yoldaşım 63. bölüm özetide, Raj Kumar deşifre olmuş ve polis tarafından tutuklanmıştı. Sandiya ise Chotu’nun üzerindeki bombayı son anda çıkartmış ve imha etmek için uçuruma fırlatmıştı. Can Yoldaşım 63.bölüm özeti devam ediyor.

Sandiya kurtuldu! Bomba büyük bir sesle patlarken herkes paniğe kapılır. Suraj, Ankita herkes Sandiya’nın başına bir şey geldiğini zanneder. Neyse ki Sandiya hayattadır. Sandiya’nın yaşıyor oluşu herkesi sevince boğar. Polis şefi ve diğer memurlarda Sandiya’ya övgülerde bulunur. Sandiya adeta bir kahraman gibi karşılanır. Nitekim yaptıkları büyük bir kahramanlıktır!

Sandiya ve bütün aile eve döner. Bu yaşananlar Sandiya için yeni bir travmaya daha doğrusu geçmiş travmasının tekrar zihninde canlanmasına sebep olur. Suraj, Sandiya’nın yanında olarak onun bu zor anlara girmesini engellemek ister.  

Santoş tedirgin! Tüm bu olanlara Santoş’un tavrı ise tam tersi şekildedir. Santoş, Sandiya’nın klasik bir gelin olmasını ister. Evet Sandiya’nın bu yaptıkları gurur vericidir. Ancak Santoş sıradan bir gelin istemektedir. Bu arada yemek yarışmasından sonra eve gelen Brandon aile ile vedalaşır ve gider. Brandon’un gidişinden sonra polis şefi gelir. Sandiya’nın yaptıklarından sonra onun için düzenleyeceği etkinliğe herkesi davet eder. Santoş bu durumdan memnun olur. Mena ise kıskançlıktan çıldırır.

Mutluluk geri geldi! Bu gelişmeden sonra güzel haberler peş peşe gelmeye devam eder. Ankur, Suraj’ı arayarak mutlu haberi verir. Anita ile Ankur’un kızları doğmuş ve her şey yolunda gitmiştir. Sandiya minik bir yeğeni olacağı için çok mutludur.

Sandiya bu güzel haberi Santoş’a da bildirir. Santoş mutlu ortamı yine bozmayı başarır. Kız çocuk yerine ikilini erkek çocuklarının olmasının daha iyi olabileceğini dile getirir.

Suraj eşinin arkasında! Sandiya, Santoş’un bu sözlerine itiraz eder. Kız ve erkek çocuklar arasında ayrım yapılmasının yanlış olduğunu belirtir. Bu ayrımcılığın kötü yönlerini anlatır. Suraj’da bu konuda Sandiya’ya destek çıkar. Sadniya bu konuşmadan sonra Ankita’nın yanına gitmek için izin ister. Santoş yarın gitmesini söylerken, Sandiya bugün gitmesinin iyi olacağını dile getirir. Suraj bu konuda da Sandiya’ya destek çıkınca Santoş afallar. Sonuç olarak onun gitmesine izin verir.

Sandiya hazırlanıp yola çıkarken Suraj onun iki hafta boyunca Ankita ile kalacağını öğrenir. Bu süreçte Sandiya’yı çok özleyeceğini düşünen Suraj üzgündür. Aynı zamanda Chotu’da Sandiya’nın gitmesinden dolayı üzgündür. Suraj Sandiya’yı özlüyor! Sandiya’nın gidişine dayanamayan Suraj bir şekilde onu görmeyi planlar. Bebek için tatlı götürmek iyi bir bahanedir. Suraj bu bahaneyi kullanarak Sandiya’yı arar. Sandiya, Suraj’ın onu özlediğini ve görmek istediğini hemen anlar. İkili arasına romantik anlar başlar. Sandiya nazlı halleriyle Suraj’ı epey afallatır. Suraj’ın kafası karışırken Sandia oyununa son verip ona sarılır. Buraya kendisini görmek için geldiğini anlamıştır.

Suraj’ın da gelişiyle ikili bebek için evi süslemeye başlar. Ankita ve Ankur ikilinin bu güzel sürprizi karşısında mutlu olurlar. Bu mutluluk anı devam ederken muhabbet geçmişe gider. Ankur anne ve babalarının fotoğrafını çerçevelettiğini söyler. Kapı çaldığında fotoğrafı kuryeden Suraj alır. Suraj paketi yanlışlıkla yırtınca şoke olur. Patlamada kurtarıp hastaneye yetiştirmeye çalıştığı kişiler Sandiya’nın anne ve babasıdır.

Suraj bildiği bu gerçeği herkese anlatmak ister. Ancak Santoş telefonla arayınca konuşamaz. Santoş Suraj’ın Sandiya’nın yanında olduğunu anlayınca da kızar. Tamir için eve gelmesini ister. Suraj bu yüzden konuşamadan ayrılır.

Suraj bu gerçeği babasına anlatır. Arun tüm bunların kaderin bir oyunu olduğunu söyler. Sandiya’nın anne ve babasının damatlarını son kez dahi olsa gördüklerini anlatır. Suraj bu sözlerden etkilenir.  

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 63. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 63. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 64. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 64. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.