Can Yoldaşım 64. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 65. bölüm fragmanı

Can Yoldaşım 64. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 65. bölüm fragmanı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın yeni günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 64. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 64. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 65. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 64. bölüm özeti

Can Yoldaşım 64.bölüm özetinde, Suraj, Sandiya’nın anne ve babasına yardım ettiğini öğrenmişti. Sandiya’ya anne ve babasıyla son konuşan kişinin kendisi olduğunu anlatmak istemiş ancak buna imkan bulamamıştı. Babası ile bu konuyu konuşan Suraj, Ankur’dan tüm bunların kaderin bir işareti olabileceği cevabını almıştı. Can Yoldaşım 64.bölüm özeti devam ediyor.

Sandiya bebek bakıyor! Suraj bu derin düşüncelere dalarken Sandiya tarafında ise işler karışıktır. Sandiya minik bebeğe bakarken Ankur eşi Ankita’nın altınlarını sattığını öğrenir. İkili mali olarak kötü bir duruma düşürmüştür.

Abisinin bu durumunda habersiz olan Sandiya bebeği bir türlü sakinleştiremez. Ankita onun yanına gelerek anneliğin ince noktalarını gösterir. Sandiya, Ankita’dan bebeklerin nasıl tutulacağını öğrenir.

Suraj ne yapacak? Diğer tarafta Santoş ise Ankita’nın bebeği için ziyaret hazırlığı yapar. Santoş bebek için bilezik alınmasını ister. Bunu duyan Mena fenalık geçirir. Bebeğe verilecek bileziği dahi kıskanır. Suraj’ın onun dükkanından Sari alıp Ankita’ya vereceğini duyunca da ikinci bir kriz daha yaşar.

Odasına giden Suraj ise derin düşüncelere dalar. Sandiya’nın ailesini hastaneye götürdüğü o anları düşünür. Tam bu esnada Sandiya’nın babasının elindeki kalemi hatırlar. Bu esnada Sandiya Suraj’ı arar. Kendisi ile ne konuşacağını merak etmiştir. Suraj her şeyi ona anlatacağını ve hayatta tüm yaşananların bir sebebi ve sonucu olduğunu söyler. Suraj’ın bu konuşması Sandiya’yı meraklandırır.

Suraj’ın hediyesi! Tüm aile ve misafirler bebek töreni için toplanmıştır. Bebek için töen yapıldıktan sonra herkes hediyelerini verir. Santoş altın bileziği takarken diğer misafirlerde bebek için aldıklarını verir. Sandiya törenden sonra takıları odaya götürür. Odada oldukça şaşırtıcı bir durumla karşılaşır. Anne ve babasının resminin altında bir hediye paketi vardır. Bu pakette Sadniya’nın anne ve babasının hediyesi yazıyordur. Sandiya bu durumu anlayamazken arkadan Suraj gelir ve ona tüm yaşananları anlatır. Anne ve babasını patlamadan sonra hastaneye getirdiğini, onlara tekrar ulaşmaya çalıştığını söyler. Sandiya şaşkınlık içinde Suraj’ı dinlerken Suraj bu kalemin babasına ait olduğunu söyler.

Sandiya’nın hayali! Sandiya Suraj’a yaptıkları için teşekkür eder. Suraj Arun ile konuştuklarını anlatarak anne ve babalarını onu eş için seçmiş olduklarını söyler. Tüm bu durum Sandiya’yı oldukça duygusallaştırır. Bu arada minik bir çocuk gelerek ikiliyi içeri davet eder. Sandiya bebeğin yanına giderek ona hayallerini anlatan bir mektup verir. Bu mektupta polis olma isteği yazılıdır. Sandiya kendi hayalini minik bebeğin ilerde gerçekleştirmesi için dilekte bulunur.

Ardından müzik açılır ve herkes mutlulukla dans eder. Minik bebek herkesin neşesini artırır. Vikram bu güzel bebeği görünce böyle güzel kızının olmasını ister. Diğer tarafta Santoş’ta bebeğe hayran kalır. Neşe herkesi sarar. Bu eğlence esnasında Sandiya’nın yazdığı mektup yere düşer. Suraj mektubu alsa da okumak için fırsatı olmaz.

Suraj mektubu okuyacak mı? Ankur, Suraj’ın mektubu okuyamadığını fark edince farklı bir plan yapar. Bu planla yapmak istediği şey mektubu Suraj’a okutmaktır. Suraj mektubu okursa Sandiya’nın hayalini öğrenecektir. Diğer tarafta Mena ise yine başını belaya sokacak işler peşinde koşmaya devam eder. Mena’nın bu sefer Vikram’dan isteği bebeklerinin cinsiyetini öğrenmektir. Vikram bunun bir suç olduğunu ve bu fikri aklından çıkarmasını söyler. Mena ise ne olursa olsun bebeğin cinsiyetini öğreneceğini içten içe sayıklar.

Suraj’da bulunan zarfın akıbeti ise giderek ilginçleşir. Suraj zarfı her seferinde tam açacakken araya başka bir şeyler girer ve onu engeller. Suraj zarfı kağıtların yanına koyarken Santoş kömür sobasını yakmak için kağıtları alınca zarfta arada kaynar. Sandiya mektubu eline alıp sobayı yakmak için kullanır.

 

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 64. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 64. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 65. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 65. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.