Can Yoldaşım 66. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 67. bölüm fragmanı

Can Yoldaşım 66. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 67. bölüm fragmanı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın yeni günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 66. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 66. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 67. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 66. bölüm özeti

Can Yoldaşım 66.bölüm özetinde Suraj Sandiya’nın polis olma hayalini öğrenmişti. Suraj, Sandiya’nın hatıralarının olduğu yerlere onu götürerek geçmişi hatırlatır. Suraj’ın amacı geçmişi hatırlayan Sandiya ile bu konuda yüzleşmektir. Can Yoldaşım 66.bölüm özeti devam ediyor.

Suraj yüzleşmek istiyor! Ancak Suraj’ın bu düşüncesi pek istediği gibi gitmez. Suraj, Sandiya’nın yanına gelerek ne düşündüğünü sorduğunda Sandiya ona cevap vermez ve eve gitmek istediğini söyler. Suraj son olarak Sadniya’yı bir şekerci dükkanın yanına getirir. Sandiya geçmişte yine anne ve babası ile yaptığı konuşmaları hatırlar.

Sandiya günün birinde polis olursa tüm şehre şeker dağıtacağı sözün vermiştir. Anne ve babası ise onu bu konuda desteklemiştir. Sandiya şimdi bu şekercinin önünde bu anılarını hatırlar. Suraj tekrar Sandiya’nın yanına gelerek ona iyi olup olmadığı sorar. Sandiya bir şeyler söylemek istese de başaramaz. Suraj’a eve gidelim der. Suraj Sandiya’nın bir türlü hayallerini ona anlatmamasından dolayı üzgün hisseder.

Suraj Sandiya’nın yanında! İkili tekrar motora binerken Suraj, Sandiya’yı eve değil, Gandi parkına götürür. Sandiya buraya neden geldiklerini sorar. Suraj henüz erken olduğunu söyler. Bu park senin kendini iyi hissettiğin bir yer olduğu için getirdim der. İkili parka otururken Suraj, Sandiya ile bir kelime oyunu oynamak ister. Sandiya h, harfi ile kelimeler sayarken Suraj onu hayal kelimesinde durdurur. Ondan hayalini anlatmasını ister. Sandiya yine Suraj’ı cevapsız bırakırken Suraj cebinden mektubu çıkartır. Onun hayalini bildiğini söyler. Sandiya artık hayallerinin olmadığını söyler. Bu eskiden kalmıştır. Gelin olan Sadniya’nın tek bir hayali iyi bir eş olmaktır der. Suraj Sadniya’nın bu sözüne itiraz eder. Sandiya’nın Suraj’a hayalleri konusunda destek verdiğini, onunla beraber yemek yarışmasını kazandığını dile getirir. Suraj, Sandiya’nın hayallerini yerine getirmeyi kendine görev addeder.

Sandiya mutlu! Suraj’ın Sandiya’ya verdiği bu destek Sadniya’yı çok mutlu eder. Suraj ne olursa olsun senin hayalini gerçekleştirmek için söz veriyorum der. İkili birbirine sarılır. Sandiya anne ve babasına verdiği sözü tutabilecek olmanın mutluluğunu yaşar.

İkili eve döner. Suraj’ın sözü, Sandiya’nın mutluluğunun yanı sıra Santoş evde oldukça gergindir. Sandiya’nı uyuya kalmasına çok kızar. Ev işlerini kendi yaptığı için Sandiya’ya laf sokar. Sandiya Santoş’tan özür dileyerek gönlünü alır. Ancak Santoş’un en basit konudaki bu tavrı Sandiya’nın hayallerine kavuşmak için ne denli zorlanacağının kanıtı niteliğindedir.

Sandiya Santoş’u düşünüyor! Santoş’un gönlünün alınmasıyla beraber ortalık yine yumuşar. Suraj’ın yeni kıyafeti Sandiya’nın çok hoşuna gider. Sandiya, Suraj’a hoş sözler söylerken Suraj bu güzel sözlerden utanır. Tören için hazırlıklar yapılırken Sandiya mutfağa geçer. Sadniya’nın aklında Santoş vardır. Hayalleri konusunda Santoş’un nasıl tepki vereceğini düşünür. Sandiya’nın bu düşüncelerine cevap niteliğinde olaylar oluşur. Sandiya tören için Hindistan cevizi kırarken Santoş ona kızar. Geleneklere göre törende kullanılacak cevizi kadınların kırması uğursuzluktur. Sandiya buna itiraz ederken ikilinin hayata bakışlarının ne kadar farklı olduğu yine ortaya çıkar.

Aksilikler bitmiyor! Rahipler geldiğinde ve tören başladığında Sandiya’nın sakarlığı işleri yine karıştırır. Sandiya kıyafetleri toplarken yanlışlıkla bir sari rüzgarda uçar ve rahiplerin yemeğinin üstüne gelir. Rahipler kızıp bunu saygısızlık olarak görürler. Evden ayrılmak isterler. Sandiya zekasıyla onları ikna etmeyi başarır. Rahipler Sandiya’nın ikna edici sözlerinden sonra ritüeli tamamlar. Ardından konaktan ayrılırlar. Baş rahip gitmeden önce bir kehanette bulunur. Sandiya’nın bir ev işlerini yapan bir kadın olmayacağını söyler. Santoş bu geleceğe dair bu tahminden hiç hoşlanmaz.

Nitekim Santoş’un bu  tavrı Suraj’ın ona sonunda gerçekleri anlatmasıyla da değişmez. Suraj Sandiya’nın anne ve babasın verdiği sözü, Sandiya’nın hayallerini, yıllardır bunun için aldığı eğitimi tek tek Santoş’a anlatır. Ancak Santoş bu konudan hiç hoşlanmaz. Sandiya’nın polis olmasına destek vermeyi bırakın öfkelenerek oradan ayrılır.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 66. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 66. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 67. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 67. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.