Can Yoldaşım 73. bölüm özeti ve fragmanı izle - 11 Ekim Pazartesi

Can Yoldaşım 73. bölüm özeti ve fragmanı izle - 11 Ekim Pazartesi
Hindistan televizyonlarında yayınlanan bölümleri ile reyting fırtınası estiren Can Yoldaşım'da yeni bir hafta daha başlıyor. Kadrosunda bulundurduğu oyuncularla adından söz ettiren yapımda neler yaşanacağı da sabırsızlıkla bekleniyor. Can Yoldaşım 73. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 73. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 73. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 73. bölüm özeti

Can Yoldaşım 73.bölüm özetinde Suraj, Sandiya’yı okula kaydettirmiş ikili bu durumu herkesten saklamıştı. Santoş ise tam terzilik için Sandiya’yı eğitmeye karar vermişti. Peki  73. bölümde bizleri neler bekliyor? SurYa ikilisi bu sırrı ne kadar saklayabilecek? Can Yoldaşım 73.bölüm özeti devam ediyor.

Santoş gelinin arkasında! Sandiya için bu sır büyük bir yükken işleri karıştıracak bir olay daha olur. Sandiya Ankur’un düşürdüğü parayı ona geri vermek için ardından koşar. Bu duruma şahit olan Mohit durumu Santoş’a farklı anlatır. Sandiya’nın gizlice abisine ara verdiğini söyler. Ancak Sandiya’nın gelip durumu anlatması ve Santoş’un Mohite insanlara iftira atmaması konusunda kızması bir hayli şaşırtıcı olur. Normalde Santoş bu gibi durumlarda gaza gelerek yargısız infaz yapmaya eğilimlidir.

Bu arada Suraj’a sürekli iş teklifi yapan adam tekrar tatlı işi için teklifte bulunur. Suraj’a oldukça iyi miktarlarda paralar vermekten söz eder. Suraj bunu ailesine anlatırken Sandiya oldukça şüpheci yaklaşır. Bu denli parayı ne için teklif ettiklerini sorgular. Mena ise gelen paralarla yeni bir sari dükkanı daha açabileceğini hayal eder. Böylelikle daha çok para kazanacaktır.

Suraj’a büyük teklif! Suraj adamın teklifini Sandiya’ya anlatır. Suraj’ın dükkanın kapatılması, tatlı yapım tarifleri ve isim hakkıdır. Sandiya tüm bunlara bu denli para verilmesini yine şüpheli bulur. Suraj ise tatlıcılık yapamayacağı için bu tekliften memnun değildir. Ancak teklif edilen para herkesin başını döndürür. Diğer yandan işlerini büyütmek Suraj’a mantıklı gelir. Daha çok para olursa Sandiya’da hayalini gerçekleştirebilir. Yerinde saymak yerine büyümek daha mantıklı bir harekettir.

Suraj’ın bu düşüncesinin tam tersi Sandiya bu işi istemez. Suraj’ın tatlıcılık işine devam etmemesinin onun için kabul edilemez olduğunu söyler. Suraj bunun üzerine Sandiya’ya bir teklifte bulunur. Sandiya kendi hayallerinin peşinden koşarsa o da kendi hayali olan tatlıcılığa devam edecektir. Suraj teklifi kabul edecek mi? Suraj bunları söyledikten sonra çıkar. Bu teklif diğer aile üyelerinin de kafasını karıştırır. Santoş’ta tatlıcının satılmasından yana değildir. Vikram ise tam tersi Suraj’ın artık dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyleyerek Santoş’u ikna etmek ister.

Bu arada Suraj telefonunu evde unutur. Sandiya telefonu açar. Arayan iş adamıdır. Suraj’ın değişen fikri doğrultusunda sözleşme hazırladığını ve gelip imzalamasını ister. Sandiya bu konuda Suraj’ı tereddütle bilgilendirir. Sandiya ve Santoş dışında herkes bu gelişmeden mutludur.

Sandiya Suraj’ı ikna etmek istiyor! Bu durumdan mutsuz olan Sandiya Suraj’ı ikna için çabalar. Ona mutlu olduğu işi bırakmamasını söyler. Suraj ise Sandiya’yı kendi silahıyla vurur. Kendisi okumak yerine dikiş işiyle uğraşıyordur. O bu kararı verebiliyorsa Suraj’da para için hayallerinden vaz geçebilir. Snadiya bu cevaplar karşısında ne yapacağını bilemez.

Evde Santoş’ta aynı çaresizliği yaşar. Arun ile bu konuyu konuşan Santoş ona ne yapacağını sorar. Arun bu konuda Snadiya’nın fikrini almasını söyler. Ne de olsa Suraj’a en yakın isim Snadiya’dır. Snatoş bunu düşünürken Vikram ise bir işler karıştırdığını düşündüğü Mena’yı takibe alır. Mena gizlice sahte ilaç satan yere giderken Vikram kadın başına sari geçirip onu takip eder. Kısa süre sonra Mena peşine birinin olduğunu fark eder. Mena hırsız diye bağırır. Tüm halk Vikarm’ı dövmeye başlar. Vikram’ın başındaki sari çıkıp erkek olduğu anlaşılınca halk onu bir daha döver.

Santoş ve Snadiya birlik oldu! Mena, Vİkram’ı fark edince onu kurtarır. Vikram Mena’nın ne yaptığını öğrenir. Ona erkek evlat için bu tarz şeyleri bırakmasını söyler. Mena ise itibar ve güç için bunu yapmalıyım der. Bu arada Santoş, Sandiya ile konuşur. İkili dükkanın satılmamasında aynı fikirdedir. Sandiya ve Santoş bu konuda Suraj’ı ikna etmek istese de bir türlü onunla konuşamazlar. Suraj satış işinde kararlı durur. İmzayı atmak için yola çıkar.

Bu arada Santoş daha fazla dayanamaz. Sandiya ile konuşur. Ondan Suraj’ı engellemesini ister. Sandiya yola çıkarken Suraj iş adamının ofisine varmıştır. İş adamı oldukça sinsidir. Suraj’a sözleşmeyi uzatır. Ancak bu sözleşme İngilizcedir. Suraj sözleşmenin Hintçe çevrilmesini ister. Kurnaz adam asistanına farklı talimatlar vererek Hintçe eviri yapılmasını söyler.

Sandiya yetişebilecek mi? Bu esnada Snadiya ise son sürat yola koyulmuştur. Suraj kararsız bir şekilde ne yapacağını bilemez. Sözleşmeyi alır ve imzalamak için harekete geçer. Bu esnada Sandiya gelir. Suraj’a imzalamamasını söyler. Suraj’ın elindeki kalemi alıp ona kepçeyi verir. Suraj’ın en başta ona sunduğu teklifi kabul ettiğini böylece ona göstermiş olur. Suraj tatlı işine devam edecek, Sandiya’da okuluna gidecektir.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 73. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 73. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 73. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 73. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.