Can Yoldaşım 74. bölüm özeti! Can Yoldaşım 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 74. bölüm özeti! Can Yoldaşım 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Hindistan televizyonlarında yayınlanan bölümleri ile reyting fırtınası estiren Can Yoldaşım'da yeni bir hafta daha başlıyor. Kadrosunda bulundurduğu oyuncularla adından söz ettiren yapımda neler yaşanacağı da sabırsızlıkla bekleniyor. Can Yoldaşım 74. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 74. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 74. bölüm özeti

Can Yoldaşım 74. bölüm özetinde Suraj, dükkanını satma kararı almıştı. Santoş ve Sandiya buna karşı çıkmış ve onu bu karardan alıkoymuşlardı. Peki 74. Bölümde bizleri neler bekliyor? Satış işinden vazgeçen Suraj ve Sandiya’yı neler bekliyor? Can Yoldaşım 74.bölüm özeti devam ediyor.

Suraj satıştan vazgeçti! Sandiya’nın kepçeyi verip kalemi almasıyla Suraj anlaşma imzalamaktan vazgeçer. Bu arada Arun ve Santoş’ta gelir. İkili Suraj’ın belgeleri imzalamamasından dolayı mutludur. Sandiya yine bir sorunu çözmüş ve başarılı olmuştur.

İş adamı imza için kağıtları uzatsa da artık kimse onu önemsemez. Suraj ve ailesi evlerine geri döner. Yine herkes normal yaşamına devam eder. Sandiya bezelye ayıklarken Suraj onun yanına gelir. Sandiya’nın aklında tek bir şey vardır. Üniversiteye gittiğini herkesten saklaması. Bu yalan daha şimdiden Sandiya için büyük bir yük olmuştur.

Sandiya gerçeği saklayacak! Suraj Sandiya’dan endişelenmemesini ister. Doğru zamanda tüm gerçeği Santoş’a açıklayacaklardır. Sandiya Suraj’ın sözlerinden sonra birazda olsa rahatlar. Gerçekleri saklayacağını söyler. Suraj bu cevaptan dolayı oldukça mutludur. Ayrıca dükkanı da satmamıştır. Sandiya bezelye işine devam ederken bezelyeler yere düşer. Suraj ve Sandiya aynı anda bezelyeleri almaya çalışınca elleri birbirine değer. İkili arasında minikte olsa sıcak, romantik anlar yaşanır. 

Bu güzel anlar elbette çok uzun sürmez. Sorunlar hemen baş gösterir. Bu seferki sorun Maşa’nın telefonu ile başlar. Tüm aileyi düğün için çağırır. Ancak Sandiya ve Surja için büyük bir sorun vardır. Sandiya’nın okulu kısa süre sonra başlayacaktır. Daha ilk günden Sandiya’nın izin alması pekte mümkün değildir. Bu durum SurYa’yı endişelendirir. Santoş ise birkaç gün içinde gitmeleri gerektiğini bildirir.

Sandiya gitmeyecek! Suraj, Sandiya’ya gidip gitmeyeceğini sorar. Sandiya cevap veremeden Santoş araya girer. Suraj’dan endişelenmemsini ister. Sandiya’yı yanında götürmeyecektir. Mena hamile olduğu için onu burada bırakacaktır. Bu söz Sandiya ve Suraj’ın rahat bir nefes almasını sağlar. Ancak kalan bu kısıtlı sürede Santoş dikiş derslerine yoğunluk vereceğini söyler.

İkili dikiş setinin başına giderken Santoş Sandiya’ya çeşitli nasihatler verir. Geçmişte kendisinin de zor öğrendiğini, tüm olayın sabır ve çalışmakla olduğunu anlatır. Santoş nasıl dikiş yapılacağını ilk kendi gösterir. Ardından Sandiya’dan yapmasını ister. Ancak Sandiya bu işte ne denli beceriksiz olacağını daha ilk dakikadan gösterir.

Üniversitede ilk gün! Santoş Sandiya’ya görevler vererek çıkar. Sandiya çıktıktan sonra Suraj gelir. Suraj elinde kitaplarla Sandiya’dan hazırlanmasını ister. Sandiya Santoş’un verdiği işi bitiremediğini söylerken Suraj ona okula gitme zamanı der. Sandiya hemen giyinip hazırlanır. Ardından anne ve babasının resmine giderek kutsamalarını alır. Bu hayalleri için atacağı ilk adımdır.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 74. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 74. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 75. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.