Can Yoldaşım 76. bölüm özeti ve fragman - 14 Ekim Perşembe

Can Yoldaşım 76. bölüm özeti ve fragman - 14 Ekim Perşembe
Hindistan televizyonlarında yayınlanan bölümleri ile reyting fırtınası estiren Can Yoldaşım'da yeni bir hafta daha başlıyor. Kadrosunda bulundurduğu oyuncularla adından söz ettiren yapımda neler yaşanacağı da sabırsızlıkla bekleniyor. Can Yoldaşım 76. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 76. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 76. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 76. bölüm özeti

Polis memurunun Suraj’ı hırsız olarak görmesi ile başlar. Onları şüphe üzerine tutuklamak isterken, polis memuru Chulbul’un eşi Rajjo gelir. Rajjo Suraj ve Sandiya’yı tanır. Bunu kocasına söyler. Ancak Chulbul çok şüpheci bir polistir. Onlara hikayeyi baştan sana anlatmasını ister. Suraj da karısı polis memuru olmak istediğini ama annesi Santos buna izin vermediği için okula gizli saklı gittiklerini açıklar. Karısı buna inansa da Chulbul’un hala şüpheleri vardır. Konuşmaları duyan Santos ve aile üyeleri dışları çıkar. Dışarıda üzeri giyinik olan Suraj ile Sandiya’yı görünce şok olur. Santos oğluna dışarıda ne işi olduğunu sorar. Chulbul o andan itibaren Sandiya ile Suraj’ın hikayesine inanır. Chulbul kendisini Suraj’ın çok yakın bir arkadaşı olduğunu, onları mangal partisine çağırmak için geldiklerini söyler. Polis memuru Chulbul ile Karısı Rajjo önde giderken, Suraj ile Sandiya da mangal partisine gider gibi Rathi evinden uzaklaşır. Bir kaç sokak ileride Suraj ile Sandiya kendilerini kurtardığı için Chulbul’a teşekkür eder. Sandiya’nın sınıf arkadaşı Sandiya’nın okulda unuttuğu mendilini Rathi evine getirir. Ancak Santos’un Meenakshi’ye karşı hakaret ettiğini gören Pappu içeri girmesi halinden hem kendisine hem de Sandiya’ya kızacağını düşünür.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 77. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 77. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.