Can Yoldaşım 81. bölüm özeti ve fragmanı - 19 Ekim Salı

Can Yoldaşım 81. bölüm özeti ve fragmanı - 19 Ekim Salı
Kanal 7 ekranlarının sevilerek izlenen yapımlarından Can Yoldaşım'da yeni bir gün daha başlıyor. Hint dizileri arasında en çok seyredilen yapımların başında gelen hikayede heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Birbirinden önemli oyuncuların yer aldığı kadrosuyla Can Yoldaşım her gün izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Peki yarın neler olacak? Can Yoldaşım 81. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 81. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 81. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 81. bölüm özeti

Suraj ile Sandiya okula giderken, Santos ve ailesi de Üniversitenin yanındaki yere gider. Her ikisi kavşakta karşı karşıya gelse de her iki araç farklı yollara gider. Şimdilik Santos gelini ve oğlunu görmedi.

Gece Suraj ile Sandiya okula gider. Sandiya’nın sınav sonucu açıklanacağı için Suraj çok heyecanlıdır. Sandiya ile artık bu meseleyi daha fazla uzatmadan Santos’a söylemeyi dile getirir. Öğretmen sınıfa gelir. Sandiya’nın sonucunu açıklar. Sandiya okul ve sınıf birincisi olmuştur. Suraj bu habere çok sevinir.

Rathi ailesi mucizenin gece ortaya çıktığı için üniversitenin bahçesine gece gelirler. Meenakshi erkek bebek çocuk isterken, Santos da Suraj ile Sandiya’nın çocuğu olması için dua eder.

Emily, Mohit’i dinlemeyip üniversiteye gelir. Emily, Sevgilisinin ailesi çok tutucu olduğunu, ondan kıyafetini ödünç vermesini ister. Ancak Sandiya sevgilisinin ailesine olduğu gibi görünmesi, gelecekte ona daha hayır getireceğini, yalan üzerine ilişki kurulamayacağını söyler.

Sandiya Emily’e olduğu gibi görünmesi konusunda konuşunca, Suraj utanır. Zira kendisi de annesine Sandiya’nın okulu konusunda yalan söylemiştir. Suraj Puşkar’a gidince bu durumdan kendisini kurtarmaya, gerçeği annesine söylemeye bu defa %100 karar verir.

Suraj, defalarca annesine gerçeği söylemek istediğini ama bir şekilde yaşadıkları olaylar buna engel olduğunu, lakin Sandiya’nın aldığı notları annesi ile paylaştığın da Santos da artık bir şey demeyeceğini Sandiya’ya açıklar.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 81. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 81. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.