Can Yoldaşım 82. bölüm özeti ve fragmanı - 20 Ekim Çarşamba

Can Yoldaşım 82. bölüm özeti ve fragmanı - 20 Ekim Çarşamba
Kanal 7 ekranlarının sevilerek izlenen yapımlarından Can Yoldaşım'da yeni bir gün daha başlıyor. Hint dizileri arasında en çok seyredilen yapımların başında gelen hikayede heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Birbirinden önemli oyuncuların yer aldığı kadrosuyla Can Yoldaşım her gün izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Peki yarın neler olacak? Can Yoldaşım 82. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 82. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 82. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 82. bölüm özeti

Meenakshi şarkı söylemesi ile başlar. Vikram ona neden bu kadar mutlu olduğunu sorar Meenakshi, artık Santos’un güzünde Sandiya’nın itibarı yerle bir olduğunu, bu evin tek gelini ve söz sahibi olacağını, Santos’un gözünde Sandiya’nın itibari mahvolmasına ve daha fazla hata yapmasına yardım edeceğini söylerken, Vikram bunun hiç de sanıldığı gibi kolay olmayacağını söyler.

Sandiya bulaşıklarla ilgilenirken, Santos’un da yemek yapmak için hazırlık yaptığını görür. Meenakshi akşama misafir gelip gelmeyeceğini sorar. Santos sinirli bir ses tonu ile evet der. Meenakshi akşama gelecek misafirlere yemeği Sandiya’nın hazırlaması konusunda gaz verir. Chatturi ve Arun bu gaza gelmemesini ister. Santos’u gaza getirse de Santos gelini Sandiya’nın yemek yapmayı tam olarak bilmediği için buna fırsat vermez. Laikin Meenakshi Santos’u bir şekilde ikna edip, Santos’un pazara gitmesini, evdeki yemeği Sandiya’nın yapmasını söyler.

Santos Meenakshi’nin ne yapmak istediğini anlar. Meenakshi’ye sorumluluk verdiğini, evdeki yemeklerin hazırlanmaması halinde tüm sorumluluk ve ceza Meenakshi’nin olacağını açıklayınca, Meenakshi şok olur. Zira yemeği Sandiya yapamayıp, Sandiya’nın 3 hakkında birini götürmeyi planlamıştır.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 82. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 82. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.