Can Yoldaşım 83. bölüm özeti ve fragmanı - 21 Ekim Perşembe

Can Yoldaşım 83. bölüm özeti ve fragmanı - 21 Ekim Perşembe
Kanal 7 ekranlarının sevilerek izlenen yapımlarından Can Yoldaşım'da yeni bir gün daha başlıyor. Hint dizileri arasında en çok seyredilen yapımların başında gelen hikayede heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Birbirinden önemli oyuncuların yer aldığı kadrosuyla Can Yoldaşım her gün izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Peki yarın neler olacak? Can Yoldaşım 83. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 83. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 83. bölüm özeti

Sandiya elinde ki saksıyı üst kattan salona düşürmesi ile başlar. Santos o çiçeklere çok önem verdiği için herkes bir anda şok olur. Meenakshi ortalığı bir kat daha gerip, Santos’un Sandiya’ya kızması için elinden geleni yapar.

Santos sinirle Sandiya’yı alt kata çağırır. Meenakshi de ona ilk hatasını yaptığını söyler. Chatturi hemen toprağın kenarlarına bakar. Orada bir altın yüzük bulur. Onu Sanbtos’a verir. Santos geçen bayram da Vikram’ın aldığı yüzüğü kaybettiğini, onu bulması iyiye işaret olacağını söyler. Kısaca Meeanskhi amacına ulaşamaz.

Evde herkes işe koyulur. Sandiya Suraj’ın kıyafetlerini yıkamaya başlar. Gömleğinin birinde beyaz kolyenin boncuğunu görünce şaşırır. Zira Suraj bu tarz kolyeler takmadığı için tek boncuğun nasıl olur da Suraj’ın gömleğine geldiğini düşünürken, okulda Suraj’ın kazı çalışması yapılırken üzerine gelen toprağı hatırlar.

Tam o sırada Suraj elinde bir fotoğraf  ile içeri girer. Üniversitenin yakınlarında mucizeyi ortaya çıkardığını zannedilen din görevlisinin resmini getirir. Sandiya elindeki tespih tanesi ile mucizeyi ortaya çıkardığını iddia eden adamın kolunda ki tespih tanesi aynı olduğunu fark eder.

Sandiya hemen dışarı çıkar. Dışarı da üniversitenin yakınlarında mucizeyi ortaya çıkardığını iddia eden adamın tüm resimlerini satın alır. Eve getirip, tek tek inceler. Resimdeki tespih tanesi kesinlikle o adama ait olduğunu kanıtlar. Lakin nasıl olurda toprağın içinde çıktı diye düşünmeye başlar.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 84. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 84. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.