Can Yoldaşım 84. bölüm özeti ve fragmanı - 22 Ekim Cuma

Can Yoldaşım 84. bölüm özeti ve fragmanı - 22 Ekim Cuma
Kanal 7 ekranlarının sevilerek izlenen yapımlarından Can Yoldaşım'da yeni bir gün daha başlıyor. Hint dizileri arasında en çok seyredilen yapımların başında gelen hikayede heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Birbirinden önemli oyuncuların yer aldığı kadrosuyla Can Yoldaşım her gün izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Peki yarın neler olacak? Can Yoldaşım 84. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 84. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 84. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 84. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin 84. Bölümde Sandiya din adamının gerçek yüzünü öğrenmişti. Ancak Sandiya’nın bu durumu ispatlaması ve insanları inandırması gerekir. Peki 85. Bölümde bizleri neler bekliyor? Sandiya gerçeği ispatlayıp okulu kurtarabilecek mi? Can Yoldaşım 85.bölüm özeti devam ediyor.

Dedektif Sandiya! Santoş gazetede Dhaisa’nın fotoğrafını Sandiya’dan araştırmasını ister. Sandiya ise bu işi kabul eder. Dhaisa’nın fotoğrafını kullananın kim olduğunu bulacaktır. Sandiya’nın dedektiflik mesaisi sadece bundan ibaret değildir. Asıl zorlu mesele ise kısa süre sonra yine geri gelir.

Swamji adındaki din adamı konağa uğrayarak Sandiya’nın ne karar verdiğini öğrenmek ister. Sandiya’nın kararı ise nettir ve değişmemiştir. Bunun üzerine Swamji Sandiya’ya ve ailesine belalar savurur. Santo kutsal atfettiği bir kişilikten bu tarz sözler duyduğu için korkuya kapılır. Sandiya’dan geri adım atmasını ister. Ancak Sandiya insanların duygularını sömüren birine karşı asla geri adım atmayacaktır! Santoş ise gelininin kararını değiştireceğine dair Swamji’ye söz verir.

Mena bayıldı! Bu arda ailenin başına hemen kötü şeyler gelmeye başlar. Bunlardan ilki Mena’nın bayılması olur. Hemen konağa doktor çağrılır. Doktor Mena’nın dosyasını ister. Daha önce hangi ilaçları kullandığını görmelidir. Ancak Mena gizlice aldığı ilaçlardan doktora bahsetmez. Swamji’nin laneti üzerine bu olayın yaşanması Santoş’un Sandiya’ya bakışını elbette olumsuz etkiler.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 85. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 85. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.