Can Yoldaşım 85. bölüm özeti ve fragmanı - 23 Ekim Cumartesi

Can Yoldaşım 85. bölüm özeti ve fragmanı - 23 Ekim Cumartesi
Kanal 7 ekranlarının sevilerek izlenen yapımlarından Can Yoldaşım'da yeni bir gün daha başlıyor. Hint dizileri arasında en çok seyredilen yapımların başında gelen hikayede heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Birbirinden önemli oyuncuların yer aldığı kadrosuyla Can Yoldaşım her gün izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Peki yarın neler olacak? Can Yoldaşım 85. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 85. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 85. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 85. bölüm özeti

Swamiji’nin adamları çıkan sese gelir. Bir görevliyi pencerenin yanına koyar. Suraj ile Sandiya saklandıkları yerden nasıl çıkacaklarını düşünür. Suraj evin ilk inşaatından beri her tarafını bildiği için Sandiya’ya gizli bir yol gösterir. Oradan birlikte depoya giderler.

Suraj Depodan Swamiji izleyebileceklerini söyler. Ancak çuvalları üst üste koymaları gerekir. Suraj ile Sandiya bir olup, Swamiji’yi görebilecekleri yere gelirler. İçeri de yoğun dumanı fark eden Suraj ile Sandiya’nın gözleri Swamiji’nin ne yaptığını arar. Ancak Swamiji kasetten kayıt dinletirken, gerçekte Swamiji bilgisayar başında Brandol ile görüntülü görüşmektedir. Bunu gören Suraj şok olur.

Brandon, Sandiya ile meseleyi konuştuğu için Swamiji’ye alışveriş merkezinin yerinde bir tapınak inşa edileceğini duyduğunu, bu nedenle kararsız kaldığını söyler. Swamiji de ona endişelenmemesini, kesinlikle orada tapınak değil, AVM inşaatı yapıldığını bildirir. Brandol bu güvence karşısında ona teşekkür ederken, bilerek ismini unuttuğunu söyler. Swamiji de gerçek adı olan “Govind Lal” der. Bu konuşmaya Sandiya ile Suraj şahit olurlar.

Suraj ile Sandiya yakalanmadan saklandıkları yerden çıkar. Suraj hemen bunu herkese söylemek, yalancı biri olduğunu halka açıklamak ister. Ancak Sandiya ellerinde hiçbir delil olmadığını, bundan dolayı körü körüne inanan kalabalığı inandıramayacağını, hatta büyük bir tepki alacaklarını söyler.

Suraj bir şeyler yapmaları gerektiğini, aksi halde akşam tapınak adı altında inşaatın temeli atılacağını söyleyince, Sandiya bir fikri olduğunu, yanında ona eşlik etmesini ister.

Akşam Rathi ailesi inşaatın ilk temeline taş koyan isim olarak özel davetlidir. Binlerce insan bu ana şahit olmak için gelmiştir. Santos temel için ilk tuğlayı koyarken, Suraj ile Sandiya yanlarında polis ile gelir. Herkes şok olur. Sandiya yanında hem polis hem de avukatı da alıp, inşaatın yasal olmadığını söyler. Swamiji de ellerinde durdurma emri olup olmadığını sorar. Sandiya mahkemeden belge aldıklarını. Mahkeme kararı ile durduklarını açıklar.

Swamiji’nin hayranları bu karara karşı çıkıp, Sandiya ile birlikte gelen görevlileri adeta dövmek ister. Swamiji hayranlarına ve müritlerine sakin olmalarını, haklı iken haksız duruma düşmemelerini söyleyip rol yapar. Swamiji bu kadar insanın inandığı dine zarar vereceğini söylerken, Sandiya ona şöyle der. “Senin gerçek amacını biliyorum Govind Lal”

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 85. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 85. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.