Can Yoldaşım 87. bölüm özeti ve fragmanı - 25 Ekim Pazartesi

Can Yoldaşım 87. bölüm özeti ve fragmanı - 25 Ekim Pazartesi
Kanal 7 ekranlarının sevilerek izlenen yapımlarından Can Yoldaşım'da yeni bir gün daha başlıyor. Hint dizileri arasında en çok seyredilen yapımların başında gelen hikayede heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Birbirinden önemli oyuncuların yer aldığı kadrosuyla Can Yoldaşım her gün izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Peki yarın neler olacak? Can Yoldaşım 87. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 87. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 87. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 87. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin 86. bölümde Swamji yaptığı oyunla Santoş’u hırsız durumuna sokmuştu. Santoş bu suçlamalar karşısında sarsılır. Peki 87. Bölümde bizleri neler bekliyor? Sandiya, Santoş’u bu zor durumdan kurtarabilecek mi? Can Yoldaşım 87.bölüm özeti devam ediyor.

Kayıp kolye nerede? Bu hırsızlık durumu herkesi üzüntüye boğarken Sandiya bu duruma anlam veremez. İdolün üzerinde duran kolye bir anda nasıl yok olabilir? Tüm bunları düşünene Sandiya bir ipucu arar. Düşünceye dalan Sandiya’nın aklına Swamji’nin sözleri gelir. Bu sözlerden hareketle Sandiya kolyenin evde bir yerde olduğunu düşünür.

Sandiya bu durumu ev halkına anlatır. Ev halkıyla beraber kolyeyi konakta aramaya başlarlar. Mena bu durumu bir fırsat olarak görür. Eğer kolyeyi ilk o bulursa büyük bir mirasa konacaktır. Ancak tüm aile evi arasa da kolyeyi bir türlü bulamazlar.

Sandiya ipucunu yakalıyor! Aramalar sonuçsuz kalınca Sandiya yine Swamji’nin sözlerini anımsar. Bu sözleri zihninden geçirir. Chavi ve Mena’da ona yardımcı olur. Sonunda Sandiya konuşmaların satır aralarından oldukça iyi bir noktaya gelir. Kolyenin sunakta olabileceğini düşünürler.

Sandiya’nın bu düşüncesinden hareketle herkes sunağa gider. Mena herkesten önce gidip kolyeyi bulabilmek için hemen şeytanlığa başlar. Sandiya’nın yoluna yağ döker ve onu geciktirir. Ayrıca Suraj’ı da yanlış yönlendirir. Sunağa ilk varan Mena her yeri didik didik eder. Ve sonunda mücevheri bulmayı başarır. Kimse görmeden mücevheri saklayan Mena kazanacağı parayı düşünerek mutlu olur.

Mücevher Mena’da! Ardından Sunağa Sandiya gelir. Suraj ile beraber ikili kolyeyi arar ancak herhangi bir şey bulamazlar. Sandiya mücevherin burada olması gerektiğini düşünürken hayal kırıklığı yaşar. Mena ise elindeki mücevheri saklamak için ahıra gider. İneğin gübresine mücevheri saklar. Kimseye çaktırmadan tüm bunları yaptığı içinde mutlu olur.

Ertesi gün olduğunda Sandiya süt almak için kapıya gider. Ancak sütü ona süt satmaz. Sandiya yıllardır süt aldıkları sütçünün bu hareketine kızar. Herkesin ne denli onlara düşman olduğunu apaçık görmüş olur.

Aile dışlanıyor! Mena ise sabahtan bir bahane bularak ineğin yanına gider. Mücevheri sakladığı gübrenin kurumuş olduğunu görür. Bir şekilde bunu konaktan çıkarmanın yollarını arar. Sandiya’nın yaşadığı dışlanma durumunu Suraj’da yaşar. Suraj dükkanı açtığında kimse ondan tatlı almaz. Aksine ona kötü sözler söylerler. Ayrıca ocağın biten tüpünü değiştirmek isteyen Suraj tüpçüyü aradığında da benzer durumla karşılaşır. Kimse onlara mal satmak istemiyordur.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 87. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 87. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.