Can Yoldaşım 88. bölüm özeti ve fragmanı - 26 Ekim Salı

Can Yoldaşım 88. bölüm özeti ve fragmanı - 26 Ekim Salı
Kanal 7 ekranlarının sevilerek izlenen yapımlarından Can Yoldaşım'da yeni bir gün daha başlıyor. Hint dizileri arasında en çok seyredilen yapımların başında gelen hikayede heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Birbirinden önemli oyuncuların yer aldığı kadrosuyla Can Yoldaşım her gün izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Peki yarın neler olacak? Can Yoldaşım 88. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 88. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 88. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 88. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin 87. bölümde Swamji tüm aileyi köşeye sıkıştırmıştı. Sandiya ve Sruaj’ın ise yeni bir planı vardır. Peki 88. Bölümde bizleri neler bekliyor? Sandiya ve Suraj’ın planı işe yarayacak mı? Can Yoldaşım 88.bölüm özeti devam ediyor.

Sandiya’nın planı! Sandiya Swamji’ye meydan okur. Bu meydan okuma tüm halk şaşkınlıkla karşılar. Swamji gibi kutsal birine bu denli bir meydan okuma anlaşılacak cinsten değildir. Sandiya’nın planı ise kısa sürede belli olur. Sandiya Swamji’nin yaptığı oyunlarla onu ters köşe etmeyi planlar.

Bu plan Hint geleneklerine göre kutsal atfedilen Hindistan cevizi testiyle başlar. Sandiya minik bir oyunla Swamji’nin elindeki Hindistan cevizinin parçalanmasını sağlar. Sandiya’nın tıpkı Swamji gibi kutsal bir mucize göstermesi halkı şaşkınlığa sürükler.

Mücevherler geri geldi! Sandiya’nın yapacakları elbette bununla kalmaz. Tıpkı Swamji’nin ilk gelişinde kutsal bir su çıkarma mucizesi gibi Sandiya’da mücevherlerin bulunması için mucize hilelerine başvurur. Swamji bunun farkına varır. Sandiya ise herkesin önünde yere çiçekler dökerek üzerine su döker. Tüm insanlar gerçekleşecek yeni mucizeyi beklemeye başlar.

Endişeli bekleyiş sürerken kısa süre sonra toprak hareketlenmeye başlar. Ardından toprağın içinden mücevherler açığa çıkar. Herkes bu yaşanan karşısında şoke olur. Bir anda tüm oklar Swamji’ye döner. İnsanlar Swamji’yi tanırının mücevherlerini çalmakla suçlar. Swamji kendini kurtarmak isterken işleri daha da batırır. Mücevherlerin evde olması gerektiğini söyler.

Bezelye mucizesi! Herkes bu yaşananların nasıl olduğunu merak eder? Mohit bunun bilimsel bir sırrının olduğunu düşünür. Sandiya ise tüm olanların su ile temas eden bezelyelerin filizlenmesiyle olduğunu açıklar. Bu esnada suçu ortaya çıkan Swamji ise ortalıktan tüymek ister. Ancak Surja onu yakalayarak geri getirir.

Swamji’nin eliyle Snadiya tüm mücize yalanlarını, yapılan planları, tapınak yerine inşa edilecek AVM’yi anlatır. Swamji’nin tüm pisliğini ortaya döker. Swamji herkesin tepkisiyle karşı karşıya kalır. İnsanlardan af diler. Bir çukura düşüp tepetaklak olur. Vikram herkesin kuyusunu kazdın bugünde sen çukura düştün diyerek Swamji ile dalga geçer. Santoş ve diğer herkes öfkesini çıkarır.

Santoş’un aklanması, kolejin kurtulmasıyla sonuçlanan bu zaferde elbette en büyük övgü Sadniya’nındır. Ayrıca onlara haksızlık eden tüm insanlarda özür dileyerek ailenin kaybolan şerefini geri iade eder.

Yıldönümü heyecanı! Ertesi gün olduğunda Sandiya kendisine şık bir sari seçer. Suraj Sandiya’nın yanına gelince ikili arasında romantik anlar oluşur. Suraj Sandiya’ya hediye verir. Bugün ikilinin ilk Yıl dönümüdür. Evliliklerinin üzerinden tam bir yıl geçmiştir. İkili mutluluklarını ev halkıyla da paylaşır.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 88. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 88. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.