Can Yoldaşım 89. bölüm özeti ve fragmanı - 27 Ekim Çarşamba

Can Yoldaşım 89. bölüm özeti ve fragmanı - 27 Ekim Çarşamba
Hint dizileri arasında en çok sevilenlerden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Kanal 7'nin popüler yapımı için bir sonraki gün neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Sıra geldi hafta ortasına. 27 Ekim Çarşamba yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 89. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 89. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 89. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 89. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin 88. Bölümde Sandiya Swamji’yi alt etmiş ve ailesini bu iftiradan kurtarmıştı. Peki 89. Bölümde bizleri neler bekliyor? Sandiya ve Suraj’ın ilk yıldönümü nasıl geçecek? Can Yoldaşım 89.bölüm özeti devam ediyor.

Yarışmayı kim kazanacak? Swamji belasından sonra aile normale dönmüştü. Muhteşem çiftimizin ilk yıldönümleri yaşanırken Santoş onların festival alanındaki bir yarışmaya katılmalarını ister. Sandiya ve Suraj makyaj yarışmasına katılırlar.

Mena bu yarışmada kendine çok güvenir. Nitekim yarışmacılar arasında en iyi performansı da o verir. Vikram Mena’yı oldukça güzel hazırlar. Ardından jüri oylamaya geçer. Mena 15 puan alır, ardından jüri Sandiya’yı inceler. Makyaj malzemelerinden birinin sürülmediğini fark eder. Bunu nedenini sorar. Suraj malzemelerde olan bir hatayı belirtir. Sandiya’nın canının acımaması için kullanmadığını söyler.

Kazanan Sandiya ve Suraj! Jüri tüm incelmelerini yaptıktan sonra ödülü vereceği ismi açıklar. Mena en iyi performansı çıkardığı için en yüksek puanı almıştır. Ancak jürinin kararı Mena değil Sandiya ve Suraj olur. Jüri bu yarışmanın güzellik değil çiftler arası uyum olduğunu söyler. Suraj’ın ince düşüncesi onlara ödülü getirir.

Bu güzel anlar devam eder. Chotu çocuklarla beraber yarışmalara katılır. Her şey oldukça güzel ve eğlenceli devam eder. Yarışmalar devam ederken bu seferki yarışmaya Santoş ve Sandiya katılır. İkili gelin kaynana oldukça eğlenceli dans ederler. Bu güzel mutlu anları özlemişiz… İkilinin dansını sakın kaçırmayın.

Bir ödül daha! Diğer tarafta Mohit’in ise başında sorunlar vardır. Emily Mohit’in kendisini kandırdığını düşünerek onunla buluşmak ister. Ailesinden Emily saklayan Mohit zora düşer. Mohit’in Hristiyan olan bir kızı Santoş ile tanıştırması imkansız bir şeydir. Tabi Mohit’in bu tedirgin hali çok geçmeden fark edilir.

Diğer tarafta Sandiya ve Santoş’un yarışması sona erer. Jüri kararını açıklar. İki birinci seçer. Hem Santoş hem de Daisa birinci ilan edilir. İkili ödül için kavga ederken Mena Daisa’yı yarışma dışı bırakacak bir ayrıntı bulur. Daisa’nın gelinin hamile olduğunu söyler. Yarışma kuralları gereği Daisa diskalifiye edilir ve ödülü Santoş alır. Mena’da ödülde payının olduğunu söyleyerek yalakalık yapar.

Mohit zor durumda! Sandiya ve Santoş’un zaferinin yanı sıra Emily Mhitî görmek için gelir. Emily’nin isteği Mohit’in ailesi ile tanışmaktır. Mohit ise farklı dinler yüzünden yaşadığı çekingenliği anlatır. Emily gözyaşlarına boğulurken Mohit ondan zaman ister.

Ardından tüm aile eve döner. Sandiya depodan çanta alırken dengesi kaybolur. Suraj’ın üstüne düşer. İkili çuvalların üstünde romantik anlar yaşarlar. Bu romantizm Chaturi’nin gelişiyle bozulur. Chaturi ikiliyi üst üste görünce utanıp kaçar.

Romantizm dorukta! Akşam olduğunda ise Suraj ve Sandiya baş başa kalırlar. Suraj yıldönümü için pasta alıp keser. İkili oldukça mutlu olur.

Ertesi gün tüm aile dışarı çıkar. Alışveriş yaparlar. Aniden yanlarında biri bayılır. Bu bayılan kişi Emily’dir. Sandiya onu tanır. Emily alarak evine götürürler. Emily’nin evi Santoş’a oldukça farklı gelir. Hristiyan inancına özgü semboller bir hayli tuhaftır. Bu arada doktor gelip Emily muayene eder.

Emily hamile! Muayene sonunda ise Emily annesi kızına kızmaya başlar. Nasıl olursa evlenmeden çocuk sahibi olursun der. Santoş böyle bir durumu oldukça kötü bulur. Bu ailenin durumuna acır. Üstelik Emily bebeğin babasını aradığında Mohit telefonu açmaz. Bu durumda Santoş’un ona acımasına sebep olur.

Santoş ve Sandiya eve dönerken Emily kara kara düşünür. Mohit’e ve tüm ailesine gerçekleri anlatmaya karar verir. Ancak bu o kadar kolay değildir Mohit ondan zaman isterken Santoş’un Emily’e bakış açısı işleri daha da zorlaştıracak bir diğer konudur. 

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 89. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 89. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.