Can Yoldaşım 9. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 9. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Birbirinden önemli Hindistan dizilerini ekranlara taşıyan Kanal 7'de yepyeni bir yapım daha izleyicilerin karşısına çıkmaya başladı. Bugüne kadar seyircileriyle buluşturduğu birçok diziyle adından söz ettiren kanalda artık Can Yoldaşım haftanın her günü televizyondaki yerini alıyor. Dizide yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 9. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 9. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 9. bölüm özeti

Can Yoldaşım’da bugün Sandiya  Suraj’ın kendisine söylenenin aksine eğitimsiz birisi olduğunu öğrenir. Hayalleri yıkılan Sandiya ne yapacak? Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Can Yoldaşım 8 Ağustos Pazar günü yayınlanan son bölümü 9. bölümüyle izle7.com'da. Suraj Sandiya’nın kendisiyle konuşmak istediğini fakat bir türlü fırsat bulamadığını anlayınca ona yardımcı olmak ister. Kendisine her konuda güvenebileceğini söyleyen Suraj, Sandiya ile konuşmak için bir fırsat arar. Sandiya onun bu tavrından çok etkilenir ve ona bir hediye alır. Suraj karısının kendisine kitap aldığını görünce şaşırır. Onun neden şaşırdığını anlayamayan Sandiya daha sonra Suraj’ın aslında eğitimsiz olduğunu öğrenir. Büyük bir şok yaşayan Sandiya ne yapacak?
 

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 9. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 9. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 10. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.