Can Yoldaşım 90. bölüm özeti ve fragmanı - 28 Ekim Perşembe

Can Yoldaşım 90. bölüm özeti ve fragmanı - 28 Ekim Perşembe
Hint dizileri arasında en çok sevilenlerden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Kanal 7'nin popüler yapımı için bir sonraki gün neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Sıra geldi dördüncü güne. 28 Ekim Perşembe yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 89. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 90. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 90. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 90. bölüm özeti

Santoş Emily’den Hoşlanmadı! Konağa misafirlerin gelişiyle Satnoş hazırlıksız yakalanır. Chavi’ye neden kaynanasının geleceğini haber vermediği için kızar. Daha iyi bir karşılama yapabilirdik diye onu tersler. Bu arada Mena’da gelir. Mena oldukça şık giyinimiyle herkesin dikkatini çeker. Bu minik endişelerin ardından ritüel için herkes sunağa gider.

Bu esnada Santoş Emily fark eder. Konağa gelen Emily’nin hala daha gitmemiş olmasına kızar. Arun araya girerek onun bir süre daha burada kalmasına müsaade eder. Emily uzaktan gelmiştir. En azından törene katılmasına müsaade etmelidirler.

Sandiya şüpheleniyor! Tören başlarken Santoş, Sandiya’dan mumu yakmak için kibriti ister. Sandiya uzakta olduğu için duymaz. Emily Santoş’a yardım etmek isterken büyük bir hışımla karşılaşır. Santoş Emily’nin sunağa girmesini istemez. Emily bu tepki karşısında oldukça üzülür.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 90. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 90. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.