Can Yoldaşım 91. bölüm özeti ve fragmanı - 29 Ekim Cuma

Can Yoldaşım 91. bölüm özeti ve fragmanı - 29 Ekim Cuma
Hint dizileri arasında en çok sevilenlerden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Kanal 7'nin popüler yapımı için bir sonraki gün neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Sıra geldi dördüncü güne. 29 Ekim Cuma yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 91. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 91. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 91. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 91. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin 90. Bölümde Emily’nin Mohit’ten hamile kaldığı ortaya çıkmıştı. Mohit bu durumu inkar etse de bu yalan çok uzun süre yaşamaz. Peki 91. Bölümde bizleri neler bekliyor? Mohit’in yaptıklarını öğrenen Santoş ne yapacak? Can Yoldaşım 91.bölüm özeti devam ediyor.

Santoş’un kararı! Gerçekleri öğrenen Santoş Mohit’e okkalı bir tokat sallar. Sandiya Emily’nin çocuğunun babasının Mohit olduğunun artık herkes tarafından kabul edilmesi gerektiğini söyler. Bu durumun tek çözümü ise ikilinin evlendirilmesidir. Mena Santoş’un bunu istemeyeceğini söyler.

Ancak Santoş Mena’nın düşüncesinin tam tersine hareket eder. Yaşananların suçlusunun Emily olmadığını söyler. Bunun cezasını da o çekmemelidir. Santoş bu yüzden ikilinin evlenmesine izin verir. Tüm yaşananlardan da kendini sorumlu tutar.

Sandiya Emily için savaşacak! Santoş, Sandiya’dan Emily ailesini arayarak bu durumu onlara bildirmesini söyler. İşleri karıştıran şey ise iki farklı inanca inanan bu iki bireyin nasıl evleneceğidir? Burada başta Mena olmak üzere aile üyelerinin isteği Emily’nin dinini değiştirmesidir. Sandiya buna karşı çıkar. Emily’nin yeni bir hayata zorlanmasını yanlış bulur!

Santoş, Sandiya’nın düşüncelerine katılır. Ancak halledilmesi gereken büyük bir sorun vardır. Bu sorun bir nevi ailede onay mekanizması olan Masa’nın gelini kabul etmesidir. Masa gayri meşru çocuğu öğrenirse bu evliliği onaylamayabilir. Santoş Sandiya’dan bu sorumluluğu kabul edip etmeyeceğini sorar. Eğer bir sorun yaşanırsa bunun Sandiya’nın ilk hatası olarak kabul edileceğini de sözlerine ekler.

Can Yoldaşım 91. Bölüm Özeti Devam Ediyor!
Mohit ile Emily evlenecek mi? Sandiya korkusuz olduğu için bu meydan okumayı kabul eder. Emily’nin ailesinin yanına gidip onlara yaşananları anlatır. Emily ve ailesi evliliğe Masa’nın karar vereceğini duyunca rahatsız olurlar. Böyle ciddi bir konuyu bir insanın kararına bırakmayı kabul etmezler. Araya giren Emily, Sandiya’dan düşünmeleri için süre ister.

Santoş Emily’nin gelemeyeceğini düşünür. Sandiya ise Emily’nin geleceğini düşünür. Mohit sinsisi ise uzaktan gizlenerek olayları takip eder. Yalancılığıyla herkesi hayal kırıklığına uğratmayı başarmıştır. Aile yolculuk için hazırlık yaparken herkes neler olacağını merak eder? Emily’nin kararı ne olacaktır?

Emily geliyor! Tüm aile hazırlıklarını bitirip yolculuk için çıkmaya hazırlanır. Bu esnada beklenene olur. Emily ve ailesi gelir. Emily Masa’nın karşısına çıkmaya hazır olduğunu söyler. Böylelikle köye doğru yolculuk başlar.

Bu yolculukta Sandiya Emily’nin yanına yer alır. Ona Masa hakkında detayları anlatır. Emily Sandiya’yı dikkatle dinler. Masa ile ilk karşılaşma Sandiya için oldukça iyi geçer. Masa Sandiya’ya sarılarak onu karşılar. Emily ise tedirgindir.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 91. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 91. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.