Can Yoldaşım 94. bölüm özeti ve fragmanı - 1 Kasım Pazar

Can Yoldaşım 94. bölüm özeti ve fragmanı - 1 Kasım Pazar
Hint dizileri arasında en çok sevilenlerden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Kanal 7'nin popüler yapımı için bir sonraki gün neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Sıra geldi dördüncü güne. 31 Ekim Pazar yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 94. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 94. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 94. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 94. bölüm özeti

Can Yoldaşım 93. Bölümde Emily yanlışlıkla da olsa Masa’nın yüzünü mahvetmişti. Bu durum Emily için kötü gözükse de bir fırsatı da doğurmuştu.  Peki 94. Bölümde bizleri neler bekliyor? Emily Masa’nın yüzündeki lekeleri yok edebilecek mi? Can Yoldaşım 94.bölüm özeti devam ediyor.

Emily Masa’yı kurtardı! Masa damat ve ailesi gelmeden yüzündeki lekelerden nasıl kurtulacağını düşünürken ilacı hiç beklenmedik yerden gelir. Bir güzellik uzmanı olan Emily işe el atar. Eline makyaj malzemelerini alır ve işe koyulur. Emily işe koyulurken Santoş büyük tereddütler yaşar.  Chavi’ye Emily’nin yaptığı işlemleri sorar. Chavi bunların hiçbirinden anlamadığını söyleyince Santoş’un paniklemesi daha da artar.

Ancak Emily işini bitirdiğinde herkes şaşkınlıkla Masa’ya bakar. Emily Masa’nın cildini neredeyse eskisinden bile güzel ve parlak hale sokmuştur. Masa aynada yüzünü görünce Emily’e sarılır ve çıkardığı iş için ona övgüler yağdırır. Ardından damat ve ailesi gelince Masa bu zor durumu atlatmanın mutluluğunu yaşar.

Hamilelik ortaya mı çıkacak? Gece olduğunda ise Masa Emily teşekkür etmek için odasına gider. Ancak Emily yine yerinde duramayarak işleri karıştırır. Mohit’i görmek ve onunla konuşmak için erkekler bölümüne gider. Masa onu orada görünce kızmaya ve azarlamaya başlar. Emily alarak kadınların kaldığı yere götürür. Emily Masa’nın baskılarına daha fazla dayanamaz ve bayılır.

Masa Emily’nin bayıldığını görünce doktorun çağrılmasını ister. Santoş doktorun gelecek oluşunu duyunca panik yapar ve bunu engellemek ister. Doktor Emily’nin hamile olduğunu ortaya çıkarabilir. Bu yüzden Santoş Emily’nin açlıktan bayıldığı yalanını uydurur. İşler yoluna giriyor! Santoş bu zor durumu Sandiya’ya da söyler. Masa’nın hamileliği öğrenmesi işleri çıkılmaz hala sokabilir. Chavi Emily yerine başkasını muayene ettirme fikrini atar. Bu esnada doktor gelmiş olur. Doktor Emily muayene edecekken Emily kendine gelir. Emily’nin ayılmasıyla doktorun kontrol etmesine ihtiyaç kalmaz. Santoş ve diğerleri büyük bir faciayı son anda atlatırlar.

Emily bu durumu atlatsa da morali bir hayli bozulur. Poja’ya katılmak istemez. Sürekli sorun yarattığı için üzgündür.  Emily’nin bu durumuna Masa müdahale eder. Yüzünü kurtardığı için Emily’e kanı kaynayan Masa pojada dua ederek hayalindeki eşi bulabileceğini söyler. Emily Masa’nın bu iyi tavrı karşısında birazda olsa kendine gelir.

Masa Santoş’u kızdırıyor! Emily pojaya  katılsa da bu kültüre oldukça yabancıdır. O bir Hıristiyan olduğu için Hint adetlerini bilmez. Sandiya ona pojanın nasıl yapılacağını ve poja esnasında söylemesi gerekenleri anlatır. Böylelikle Emily poja için hazırdır.

Masa ise Santoş’a takılmaya devam eder. Önceki köye gelişlerinde de Masa’nın sürekli Santoş’a takıldığını hatırlarsınız. Masa Suraj’a kendisini mi yoksa Santoş’un mu güzel olduğunu sorar. Suraj Masa’nın güzel olduğunu söylerken Santoş epey bozulur. Arun karısının gönlünü almak için Santoş’un daha güzel olduğunu söyler.

Tabi Santoş’un bu gergin hali sadece Masa’ya karşı olmaz. Emily pojayı Sandiya’nın anlatımları sayesinde başarıyla tamamlar. Hatta Chavi’den bile daha iyi iş çıkarır. Emily için işler iyi giderken bu seferde Santoş ona soğuk davranır. Pojadan çıkarken herkesin poja tepsisine geleneksel yapraklardan koyarken Emily’i es geçer. Emily Santoş’un bu tavrına anlam veremez.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 94. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 94. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.