Can Yoldaşım 95. bölüm özeti ve fragmanı - 2 Kasım Salı

Can Yoldaşım 95. bölüm özeti ve fragmanı - 2 Kasım Salı
Hint dizileri arasında en çok sevilenlerden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Kanal 7'nin popüler yapımı için bir sonraki gün neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Sıra geldi dördüncü güne. 2 Kasım Salı Pazar yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 95. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 95. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 95. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 95. bölüm özeti

Can Yoldaşım 94. bölümde Masa, Emily’nin Mohit’e aşık olduğunu fark etmişti. Masa bu durumu Santoş ve diğerlerine anlatmış ve tüm aileyi paniğe sokmuştu. Peki 95. Bölümde bizleri neler bekliyor? Sandiya Emily ve bebeğinin kaderini değiştirebilecek mi? Can Yoldaşım 95.bölüm özeti devam ediyor.

Olaylar esrarengizleşiyor! Sandiya Emily için endişelenirken işler giderek daha da esrarengiz bir hal almaya başlar. Masa’nın Emily’e verdiği beyaz sari. Sonrasında köyde bulunan meczup kadının hikayesini bir türlü öğrenememesi. Ve bu kadının ilginç bir şekilde Emily’e ilgi göstermesi.

Dizide tüm bu soru işaretleri hem Sandiya hem de bizlerin kafasını iyice karıştırır. Masa kadınla ilgili olarak Sandiya’ya sade oğlunu kaybettiğini söyler. Oğlunun birden bire kaybettiği için delirdiğini anlatır. Ancak Masa arka planda bir adamla gizlice gerçeğin saklanması konusunda anlaşma yapar. Sandiya Masa’nın bir şeyleri gizlediğini çok geçmeden fark eder.

Sandiya gizemin peşinde! Sandiya’yı bu denli gergin gören Suraj ondan sakin olmasını ister. Emily’e göz kulak olacaklarını da sözlerine ekler. Ancak dedektifimiz Sandiya şans eseri yine Masa’nın konuşmalarına kulak misafiri olur. Sandiya bu kadının oğlunun nasıl öldüğünü bulmaya karar verir.

Ertesi gün olduğunda Snadiya’nın çözmesi gereken tek sorun bu değildir. Emily’nin ailesi Masa’nın görüşlerinin ne olduğunu aileye sorar. Henüz bu konuyu Masa’ya açamayan Sandiya baskı hisseder. Bu durumu Masa ile konuşmak ister. Aslıdan Masa’nın da Emily’e bakış açısı oldukça iyileşmiştir, böylelikle Snadiya konuşmadan Masa fikrini belirtmiş olur.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 95. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 95. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.