(CANLI İZLE) Kuruluş Osman 78. bölüm tek parça full HD izle! 79. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Ocak Çarşamba

(CANLI İZLE) Kuruluş Osman 78. bölüm tek parça full HD izle! 79. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Ocak Çarşamba
Milyonlarca hayranı bulunan ve işlediği dönem olaylarıyla da adından söz ettirmeyi sürdüren Kuruluş Osman'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yeni bölümün neler getireceği de sabırsızlıkla bekleniyor. Reyting sonuçlarında zirveye oynayan dizi yine ilgiyle seyredilecek. ATV ekranlarının en çok takip edilen dizilerinden Kuruluş Osman 78. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Kuruluş Osman 79. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Çarşamba akşamlarının zirve sahibi Kuruluş Osman dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Burak Özçivit başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve bu sezon gündemden düşmeyen Kuruluş Osman'ın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Kurukuş Osman 78. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Kuruluş Osman 79. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. Kuruluş Osman son bölüm izle alternatifleri aşağıda yer almaktadır.


Kuruluş Osman 78. bölüm özeti

Vezir Alemşah'ı Bilecik Kalesi'nde köşeye sıkıştıran Osman Bey hiç beklemediği bir tuzağa düşerken, Tekfur Kosses de Tekfur Nikola'nın eline geçer. Osman Bey ve alpleri esir edilip ağır işkenceden geçirilir. Vezir Alemşah, Osman Bey ve alplerinin bir an önce öldürülmesine karar verir! Vezir Alemşah, bu anı büyük bir gösteriye çevirme derdindedir ve Bilecik Kalesi'nde kurulan darağacında Osman Bey'in boynuna urgan geçirir! Geyhatu ve Moğolların dönüşü dengeleri nasıl değiştirecek? Geyhatu ve Osman Bey nasıl karşı karşıya gelecek? Geyhatu'nun Altuğ Alp'i infaz etmesine Osman Bey nasıl tepki verecek? Gündüz Bey kardeşinin ölümüne karar veren Vezir Alemşah'tan ne isteyecek? Tekfur Nikola, Kosses'ten nasıl hesap soracak? Malhun Hatun, Bala Hatun ve Kayılar; beylerinin esir düşmesine nasıl tepki verecek?


Kuruluş Osman 78. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamna günlerinin zirve adaylarından biri olan Kuruluş Osman 78. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Kuruluş Osman'ın 9. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

MERVE OFLAZ

 


Kuruluş Osman 79. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin popüler dizisi Kuruluş Osman'ın 79. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.