ÇAYKUR Rizespor Fatih Karagümrük maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı izle

ÇAYKUR Rizespor Fatih Karagümrük maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı izle
Süper Lig'de 2. hafta heyecanı Rize'de devam ediyor. İlk hafta İstanbul deplasmanından puansız dönen ÇAYKUR Rizespor evinde Gaziantep FK'yı 3-2 yenerek sezona galibiyetle başlayan Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. Karadeniz temsilcisi elde edeceği zaferle ilk puanlarını almak, kırmızı siyahlılar ise yıldızları ile yine kazanmak amacında. İki takımın kıyasıya mücadelesinde binlerce taraftar da ekran karşısına kilitlenecek. ÇAYKUR Rizespor Fatih Karagümrük maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle alter

Süper Lig'de 2. hafta heyecanı Rize'de devam ediyor. İlk hafta İstanbul deplasmanından puansız dönen ÇAYKUR Rizespor evinde Gaziantep FK'yı 3-2 yenerek sezona galibiyetle başlayan Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. Karadeniz temsilcisi elde edeceği zaferle ilk puanlarını almak, kırmızı siyahlılar ise yıldızları ile yine kazanmak amacında. İki takımın kıyasıya mücadelesinde binlerce taraftar da ekran karşısına kilitlenecek. ÇAYKUR Rizespor Fatih Karagümrük maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


ÇAYKUR Rizespor Fatih Karagümrük maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 19:15'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


ÇAYKUR Rizespor Fatih Karagümrük maçı öncesi OPTA verileri

Geçen sezon Fatih Karagümrük ile oynadığı iki Süper Lig maçını da kazanamayan Çaykur Rizespor (1B 1M), tek puanını rakibini konuk ettiği karşılaşmada aldı (Nisan 2021'de 0-0).
Bugüne kadar Çaykur Rizespor ile Fatih Karagümrük arasında oynanan sekiz lig maçının yedisinde karşılıklı goller atılırken (12-11), gol sesi çıkmayan tek karşılaşma geçen sezon bu statta oynandı (0-0).
Süper Lig'de oynadığı son iki maçı gol atamadan kaybeden Çaykur Rizespor, bu şekilde daha uzun bir seriyi en son Ekim 2003'te yaşadı (3M).
Süper Lig'de dört maçtır rakiplerine puan vermeyen Fatih Karagümrük, kulüp tarihinin en uzun galibiyet serisini yakalamak için sahaya çıkıyor.
İstanbul takımlarına rakip olduğu son 15 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Çaykur Rizespor (3B 11M), tek galibiyetini Galatasaray'ı deplasmanda yenerek aldı (Mart 2021'de 4-3).
Süper Lig'de mücadele ettiği son altı sezonunda sadece birinde ilk iç saha maçını kazanan Çaykur Rizespor (3B 2M), bu galibiyeti 2019/20 sezonunda Sivasspor karşısında aldı (2-1).
Geçen hafta Süper Lig'de en az şut çeken takım olan Çaykur Rizespor (3 vs Beşiktaş), aynı zamanda sahaya çıkan 20 ekip arasında isabet bulamayan tek takım oldu.
2021/22 Süper Lig sezonun ilk haftasında en fazla ikili mücadele kazanan oyuncu olan Alper Potuk (12 vs Beşiktaş), bu sayıya en son Şubat 2018'deki Kasımpaşa karşılaşmasında ulaşmıştı.
Fatih Karagümrük formasıyla çıktığı ilk maçta Gaziantep FK filelerini havalandıran Ahmed Musa, Mayıs 2018'den (CSKA Moskova) bu yana üst üste iki lig karşılaşmasında gol atamıyor.
Yabancı teknik direktörlerin çalıştırdığı takımlara rakip olduğu son 12 Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Bülent Uygun (4B 7M), tek galibiyetini son karşılaşmada aldı (5-4 vs Gaziantep FK).


 

ÇAYKUR Rizespor Fatih Karagümrük muhtemel kadrolar

Çaykur Rizespor: Gökhan, Baiano, Selim, Holmen, Cemali, Djokovic, Mendes, Dabo, Sabo, Alper, Remy

Fatih Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Benatia, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Bertolacci, Erhun, Jimmy, Pesic, Ahmed Musa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.