Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle ve yayın akışı

Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle ve yayın akışı
Süper Lig'de cumartesi günü Rize'de başlıyor. Bu sezon istediği galibiyetleri alamayan ve son olarak da Giresunspor'a yenilen Çaykur Rizespor, hemen bir üst sırasında bulunan Kasımpaşa'yı evinde ağırlıyor. Henüz galibiyetle tanışamayan Karadeniz temsilcisi sahadan 3 puanla ayrılarak ilk zaferine imza atmak isterken Paşa ise rakibini yenip evine dönmek amacında. Kıran kırana bir mücadelenin izleyicileri beklediği mücadeleyi izlemek isteyenler de araştırmalarını sıklaştırdı. Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçı can

Süper Lig'de cumartesi günü Rize'de başlıyor. Bu sezon istediği galibiyetleri alamayan ve son olarak da Giresunspor'a yenilen Çaykur Rizespor, hemen bir üst sırasında bulunan Kasımpaşa'yı evinde ağırlıyor. Henüz galibiyetle tanışamayan Karadeniz temsilcisi sahadan 3 puanla ayrılarak ilk zaferine imza atmak isterken Paşa ise rakibini yenip evine dönmek amacında. Kıran kırana bir mücadelenin izleyicileri beklediği mücadeleyi izlemek isteyenler de araştırmalarını sıklaştırdı. Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçı canlı izle seçenekleri, Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri ve yayın akışı haberimizde yer alıyor.


Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

23 Ekim 2021 Cumartesi günü oynanacak mücadele saat 13:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


 

Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçı öncesi OPTA verileri

Kasımpaşa ile oynadığı son dört Süper Lig maçını kazanamayan Çaykur Rizespor (1B 3M), bu karşılaşmaların üçünde gol atamadı ve toplam sekiz gol yedi.
Kasımpaşa, 2015/16 sezonundaki 2-0'lık mağlubiyetten bu yana Çaykur Rizespor'a konuk olduğu hiçbir Süper Lig maçını kaybetmedi (3G 1B).
İstanbul takımlarına rakip olduğu son 18 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Çaykur Rizespor (4B 13M), bu süreçte tek galibiyetini Galatasaray'ı deplasmanda 4-3 yenerek aldı (Mart 2021).
Süper Lig'de yedi maçtır kazanamayan (2B 5M) ve kalesini gole kapatamayan Kasımpaşa, tek sezonda daha uzun bir galibiyet hasretini en son Ocak-Mart 2019 arasında yaşadı (8 maç).
Bu sezon Süper Lig'de galibiyet alamayan tek takım olan (1B 8M) ve son yedi maçını 2+ gol yiyerek kaybeden Çaykur Rizespor, kulüp tarihinin en uzun mağlubiyet serisini durdurmak için sahaya çıkıyor.
2021/22 Süper Lig sezonunun ilk dokuz haftasında en fazla gol yiyen takım olan Çaykur Rizespor (21), aynı zamanda Giresunspor'un (5) ardından rakip fileleri en az havalandıran ekip konumunda (6).
Bu sezon Süper Lig'de kafa golü yemeyen üç takımdan biri Kasımpaşa (Fenerbahçe ve Galatasaray ile birlikte). Çaykur Rizespor ise bu şekilde son golünü geçen sezonun 41'inci haftasında Gaziantep FK deplasmanında kaydetti.
Çaykur Rizespor'un bu sezon Süper Lig'de attığı altı gol sadece dört farklı oyuncudan gelirken (Damjan Djokovic, Rick Boldrin, Yannick Bolasie & Joel Pohjanpalo), bu alanda daha düşük sayıda kalan tek takım Giresunspor (3).
Bu sezon Süper Lig'deki ilk golünü son maçında Göztepe'ye atan Yusuf Erdoğan, Ağustos 2015'ten bu yana üst üste iki karşılaşmada fileleri havalandıramıyor.
Süper Lig kariyerinde Kasımpaşa'ya rakip olduğu hiçbir maç berabere bitmeyen Hamza Hamzaoğlu'nun (8G 4M), aldığı yenilgilerin %75'i iç saha karşılaşmalarında geldi (3G 3M).


 

Çaykur Rizespor Kasımpaşa muhtemel kadrolar

Göztepe: Gökhan, Baiano, Selim, Holmen, Cemali, Djokovic, Dabo, Sabo, Boldrin, Umar, Bolasie

Giresunspor: Harun, Hadergjonaj, Donk, Bruma, Evren, Travnik, Sadiku, Hajradinovic, Doğucan, Yusuf, Jorgensen


 

BEIN SPORTS 1 YAYIN AKIŞI

00:00 A. Alanyaspor - Y. Kayserispor

01:45 Süper Lig Haftanın Golleri

02:00 Santra

03:30 İstatistik Bankası

04:00 Muhabir Masası

05:00 Futbolun Şehirleri

06:00 Bi'de Bana Sor

07:00 Yeni Gün

09:00 DG Sivasspor - FTA Antalyaspor

10:45 Süper Lig Haftanın Golleri

11:00 Beın Manşet

12:30 Nostalji Maçlar: Balıkesirspor - Kasımpaşa

14:00 TFF 1. Lig Haftanın Golleri

14:15 Süper Lig Haftanın Golleri

14:30 Arşiv Süper Lig

15:00 Arşiv Süper Lig

15:30 Santra

17:00 Sanal Direktör

18:00 Süper Hikayem

19:00 beIN Süper Lig

20:00 Ök Y. Malatyaspor - Altay

22:00 beIN Süper Lig

23:30 Trio

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.