Çiğdem Tuana Yaşar Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yarışıyor: Görmemiş!

Çiğdem Tuana Yaşar Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yarışıyor: Görmemiş!
TV8'in ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de hafta finali öncesindeki son gün ekranlara geliyor. Hamarat yarışmacıların performanslarını sergilemeye devam ettiği zorlu maratonun yeni bölümünde Çiğdem Tuana Yaşar yarışacak. Hafta başından bu yana büyük bir beğeni ile takip edilen güzel yarışmacı sofrada adeta tozu dumana katacak. Rakiplerinin eleştirilerine verdiği sert cevaplar çok konuşulacak.

Televizyon ekranlarında yer alan bölümleri ile lezzet savaşlarına sahne olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Başarılı sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlardaki yerini almayı sürdürecek programda daha önce Hakan Hünkaroğlu, Ayşenur Avkan ve Yasin Kızıldağ yarışmıştı. Bugün ise hafta başından bu yana güzelliği ile dikkat çeken ve üç güne damgasını vuran Çiğdem Tuana Yaşar mutfağa girecek. Yayınlanan fragmanda ise gergin anlar yaşandı. Güzel yarışmacı kendisini eleştiren rakiplerine verdiği cevapla herkesi susturdu.



Görmemiş!

Haftanın ilk fragmanında "Ne prensesi, ben kraliçeyim" diyen ve tırnakları sebebiyle eleştirilen Çiğdem Tuana Yaşar, kendi gününde ise menüsünün basitliği ve sağlıklı ürünlerin fazlalığı sebebiyle okların hedefi oldu. Özellikle Ayşenur Avkan'ın üzerine gittiği güzel yarışmacı, rakibinin yemek konusundaki sözlerine ise; "Ne yapsaydım kuzu mu çevirseydim? O zaman mutlu mu olurdunuz? Biraz da bu tür mekanlara gidin" yanıtını verdi. Mutfakta da sözlerine; "Hiçbir şey bilmiyorsun, görmemişsin, bana kalkmış ne diyorsun" diye devam etti. Zuhal Topal da durumu kurtarmak adına esprili bir şekilde; "Çok sinirli, yiyelim ve gidelim" ifadelerini kullandı.



Rejim yapmaya gelmedim

Haftanın ilk gün yarışmacısı Hakan Hünkaroğlu da Çiğdem Tuana Yaşar'ın hışmından nasibini aldı. Güzel yarışmacı kendsine; "Buraya rejim yapmaya gelmedim" eleştirisi getiren rakibine; "Hamur olması lazım, et olması lazım, bacak, falan..." dedi.

Çiğdem Tuana Yaşar fit görüntüsü ve çiçekli tek parça elbisesi ile de çok konuşulacak.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Tuana Yaşar fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Tuana Yaşar kimdir

zuhal topal'la yemekteyiz çiğdem tuana yaşar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.