Çok Güzel Hareketler 2 neden final yaptı? Sebebi muhalif şakalar mı

Çok Güzel Hareketler 2 neden final yaptı? Sebebi muhalif şakalar mı
Kanal D ekranlarında pazartesi akşamlarını renklendiren Çok Güzel Hareketler 2 hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Yapımın resmi hesaplarından son kez ekranda olunacağı duyuruldu. Peki, Çok Güzel Hareketler 2 neden final yaptı? Detaylar haberimizde.

İlk jenerasyonu 2011'de sona erdikten sonra 8 senenin ardından ekranlara yeniden dönen Çok Güzel Hareketler 2, 3 senedir Kanal D'de izleyicilerin karşısına çıkıyordu. Skeçler seyircileri eğlendirirken kimi zamanda gerçek hayata dayandırılıyor ve kalplere dokunuluyordu. Bu da programın daha fazla izlenmesine neden oluyordu. Ancak alınan flaş karar sonrasında son kez yayınlanacağı resmi hesaplardan açıklandı. Seyirciler tam tadında giderken bu kararın nedenini sorguladı ve yorumladı. Peki, Çok Güzel Hareketler 2 neden final yaptı? Detaylar haberimizde.

Finalin sebebi muhalif şakalar mı?

Her hafta milyonlara ulaşan bölümleri ile reyting zirvesinde yer alan Çok Güzel Hareketler 2 ile ilgili olarak şu ana kadar herhangi bir açıklama yok ancak sosyal medyada pek çok yorum yazıldı. Birçok kişi son dönemde hükümet eleştirisi olması sebebiyle kanalın programa son verdiğini öne sürdü. Bu karar hem programın hayranlarını üzdü hem de kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Kimisi dijitale geçeceğini düşünürken kimisi de başka bir kanalda kaldığı yerden devam edeceğini belirtti.


çok güzel hareketler 2 final


çok güzel hareketler 2 final


çok güzel hareketler 2 final

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.