Çukur 116. bölüm (4.sezon 24. bölüm) tek parça izle! Çukur 117. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Çukur 116. bölüm (4.sezon 24. bölüm) tek parça izle! Çukur 117. bölüm fragmanı yayınlandı mı
SHOW TV ekranlarında uzun süredir pazartesi akşamlarında reyting rekorları kıran ve her geçen gün daha fazla kişi tarafından izlenen Çukur'da heyecan sürüyor. Geride kalan haftada yaşananların ardından gözler yeni haftaya çevrilmişti. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Çukur 116. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca 117. bölüm fragmanı da detaylarda yer alıyor... İyi seyirler dileriz.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Çukur'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Çukur 116. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Çukur 117. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada. İyi seyirler dileriz.


Son bölümde neler yaşandı?

Yamaç, mahalledeki sokaklarda geçmişini ararken şaşırtıcı yeniliklerle karşılaşacak. Bir süre etrafında olup bitenleri anlamaya çalıştıktan sonra Cumali’nin karşısına çıktığında onun da çok değişmiş olduğunu görecek. İki kardeş hasret giderirken ayrı geçirdikleri yıllarda yaşadıkları şeyler merak konusu olacak. Yamaç’ın geri döndüğünü duyan Kulkan, Efsun kozunu kullanmak için harekete geçecek. Amca’nın mahallede kurduğu yeni düzenin detayları yavaş yavaş ortaya çıkarken yanında olanlar ve karşısında olanlar arasındaki fark da belirgin bir şekilde görülecek. Koçovalı evinde ve mahallede değişen dengeler herkesi şaşırtacak. Yamaç ve Amca’nın ilk karşılaşması merakla beklenecek.


Show TV Çukur 116. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Çukur 116. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Çukur'un 116. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Çukur 117. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 117. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve SHOW TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.