Çukur 117. bölüm (4.sezon 25. bölüm) tek parça izle! Çukur 118. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Çukur 117. bölüm (4.sezon 25. bölüm) tek parça izle! Çukur 118. bölüm fragmanı yayınlandı mı
SHOW TV ekranlarında uzun süredir pazartesi akşamlarında reyting rekorları kıran ve her geçen gün daha fazla kişi tarafından izlenen Çukur'da heyecan sürüyor. Geride kalan haftada yaşananların ardından gözler yeni haftaya çevrilmişti. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Çukur 117. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca 118 bölüm fragmanı da detaylarda yer alıyor... İyi seyirler dileriz.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Çukur'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Çukur 117. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Çukur 118. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada. İyi seyirler dileriz.


Son bölümde neler yaşandı?

Her şeyden habersiz olan Efsun ise çocuğu için bir fedakarlık daha yaparken, Yamaç ve Efsun’un karşılaşması nefesleri kesecek. Yamaç’ın yaşadıklarını öğrenen Vartolu, Kulkan’ı bulmak için harekete geçecek. Vartolu’nun niyetini öğrenen Amca kendi kozunu kullanarak herkesi şaşırtacak bir hamlede bulunacak. Çukur’da olanları kendi gözleriyle gören Yamaç’ın Sultan’la yaşadığı yüzleşme merakla beklenecek. Yamaç, duygu dolu anların sonunda Amca’nın evde yarattığı değişime şahit olacak. Yamaç’ın Amca’nın tarafında yer alacağını düşünen Cumali, verdiği sürpriz kararla büyük bir adım atmak için harekete geçecek. Günden güne kendi sonuna yaklaştığını fark eden Kulkan, hayatını kurtarmak için sürpriz bir isimden yardım isteyecek. Her şeyden habersiz olan Efsun ise çocuğu için bir fedakarlık daha yaparken, Yamaç ve Efsun’un karşılaşması nefesleri kesecek.


Show TV Çukur 117. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Çukur 117. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Çukur'un 117. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Çukur 118. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 118. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve SHOW TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.