Çukur 130. bölüm (4.sezon 38. bölüm) tek parça izle! Çukur 131. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Çukur 130. bölüm (4.sezon 38. bölüm) tek parça izle! Çukur 131. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri olan Çukur'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Son haftada yaşananların ardından gözler bugüne çevrildi. Yeni bölümde olacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla her geçen gün daha da fazla kişi tarafından seyredilen yapım yine ilgiyle seyredilecek. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Çukur 130. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca 131. bölüm fragmanı da detaylarda yer alıyo

Show TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Çukur'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Çukur 130. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Çukur 131. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada. İyi seyirler dileriz.


Yeni bölümde neler yaşanacak?

Yamaç ve Efsun’un düğünü sonrası mahalleye dönen Koçovalılar’ın, Çukur’u ele geçiren Şahram’la karşılaşması tansiyonu yükseltecek. Hazırlıksız yakalanan Koçovalılar yaralarını sararken Amca mahalleliye diz çöktürüp, Çukur’un kutsal değerlerine savaş açacak. Amca’nın Çukur’u yok etmeye karar verdiğini öğrenen Yamaç, mahallede kalanların zarar görmemesi için yeni bir plan yapacak. Şahram'ın zulmü altında ezilen mahalleliler Yamaç’ın herkesi şaşırtan mesajıyla mücadelenin devam ettiğini öğrenecek. Ancak Yamaç’ın oyununu çözen Şahram karşı saldırıya geçince Koçovalılar yine zor duruma düşecek. Çukur’da kalanların Amca’ya sürpriz saldırısı nefesleri keserken, aileyi ve Çukur’u korumak için başka şansı kalmadığını düşünen Yamaç’ın son hamlesi herkesi derinden etkileyecek.


Show TV Çukur 130. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Çukur 130. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Çukur'un 130. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Çukur 131. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 131. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve SHOW TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.