Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 18 Şubat 2021 Perşembe STAR TV Canlı İzle | Günün konukları kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 18 Şubat 2021 Perşembe STAR TV Canlı İzle | Günün konukları kim?
Sanat, yaşam, sağlık, magazin ve daha birçok alanda ele aldığı konularla günün ilk saatlerinde izleyicilerin karşısına çıkan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün de ekranlardaki yerini alıyor. Her bölümü ile binlerce kişi televizyon başına kilitleyen programın konukları da merak konusu ve araştırılıyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 18 Şubat 2021 Perşembe STAR TV Canlı İzle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta bugün yeni bir güne daha başlanıyor. İki ünlü şarkıcının konuklarıyla birlikte sabah saatlerine renk kattığı ve izleyicilerine dolu dolu bir yayın izlettirdiği günde yine birçok bilgi anbean aktarılacak. Sabah saatlerinde sizi güne bomba hazırlayacak olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ı sakın kaçırmayın. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 18 Şubat Perşembe izle seçenekleri haberimizde bulunmaktadır. İyi seyirler dileriz.


Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın bugünkü konukları kim?

Programın bugünkü konukları da merak konusu. Sağlık, yemek, burç, magazin ve birçok konuda ünlü isimler yayında yerini almaya devam ediyor. Birbirinden değerli konukların ağırlandığı stüdyoda izleyicilere en doğru bilgiler verilmeye çalışılıyor. Ayrıca müzik ziyafeti de sürüyor. Canlı yayında yemekler yapılıyor, tarifleri anlatılıyor. Yaşamınızı kolaylaştıracak pratik bilgileri de öğrenebilirsiniz. Mübarek üç aylar başladı. Bu önemli gecelerde neler yapılmalı? Fatih Çıtlak anlatacak. Hz. Yuşa Türbesi'nden canlı bağlantı ile maneviyata yolculuk. Dr. Ayça Kaya'dan kilo sorunu oluşturmayacak tarifler ve zayıflama önerileri.


 

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 12 Şubat Pazartesi İzle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Demet Akalın ile yakın arkadaşı Alişan'ın birlikte sunduğu programda yine binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Yayını kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için ise birçok alternatif bulunuyor. Star TV programın arşivlerini web sitesinden yayınlıyor. Diğer yandan Youtube'da da full olarak izleme şansınız bulunuyor. Sahip olduğunuz akıllı cihazlarda da kaydet butonu ile programı makine hafızasına alabilir ve seyredebilirsiniz. Digiturk Play ve Bein Connect uygulamaları ile de geri sarma özelliğini kullanarak izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.