Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 26 Şubat 2021 Cuma STAR TV Canlı İzle | Günün konukları kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 26 Şubat 2021 Cuma STAR TV Canlı İzle | Günün konukları kim?
STAR TV ekranlarında sevilen bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta haftanın son günü başlıyor. Birbirinden uzman isimlerin ağırlandığı, müzik ziyafetinin devam ettiği ve hayata dair birçok bilgilerin verilerek damak tadının es geçilmediği günde dopdolu bir yayın daha sizleri bekliyor. Peki, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın 26 Şubat Cuma günü konukları kimdir? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 26 Şubat 2021 Cuma STAR TV Canlı İzle seçenekleri haberimizde ye

Dün yeni haftasına başlayan ve ağırladığı konuklarıyla birlikte önemli bir yayına imza atan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta haftanın son yayını ekranlara geliyor. STAR TV'de yayınlanan bölümleriyle adından sıkça söz ettiren ve en çok izlenenler arasında yer almayı başaran program bugün de dopdolu. Özellikle ağırlanacak olan konuklarla birlikte yine sağlık üzerine önemli bilgiler aktarılacak. Müzik ziyafeti de eksik olmayacak. Peki, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın 26 Şubat Cuma günü konukları kimdir? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 26 Şubat 2021 Cuma STAR TV Canlı İzle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın bugünkü konukları kim?

Programın bugünkü konukları da merak konusu. Sağlık, yemek, burç, magazin ve birçok konuda ünlü isimler yayında yerini almaya devam ediyor. Birbirinden değerli konukların ağırlandığı stüdyoda izleyicilere en doğru bilgiler verilmeye çalışılıyor. Ayrıca müzik ziyafeti de sürüyor. Canlı yayında yemekler yapılıyor, tarifleri anlatılıyor. Yaşamınızı kolaylaştıracak pratik bilgileri de öğrenebilirsiniz. Bugünün konukları henüz açıklanmadı. Ancak Gülben Ergen yeni şarkısı ve klibiyle geliyor. Şu an için tek konuk kendisi gibi gözüküyor. 


 

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 26 Şubat Cuma İzle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Demet Akalın ile yakın arkadaşı Alişan'ın birlikte sunduğu programda yine binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Yayını kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için ise birçok alternatif bulunuyor. Star TV programın arşivlerini web sitesinden yayınlıyor. Diğer yandan Youtube'da da full olarak izleme şansınız bulunuyor. Sahip olduğunuz akıllı cihazlarda da kaydet butonu ile programı makine hafızasına alabilir ve seyredebilirsiniz. Digiturk Play ve Bein Connect uygulamaları ile de geri sarma özelliğini kullanarak izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.