Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 4 Mart 2021 Perşembe İzle | Günün konukları kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 4 Mart 2021 Perşembe İzle | Günün konukları kim?
STAR TV ekranlarında yayınlanan bölümleriyle sabah saatlerini renklendiren ve neşelendiren Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün de izleyicilerin karşısına çıkıyor. Önemli isimleri ağırlayan ve müzik ziyafetine doyuran programda bugün de değerli konuklar yer alacak. Peki, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 4 Mart 2021 Perşembe konukları kimdir? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 4 Mart 2021 Perşembe STAR TV Canlı İzle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin sabah saatlerinde en çok izlediği programlardan biri olmayı başaran Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta bir gün daha başlıyor. Yine değerli isimlerin ağırlanacağı yayında birbirinden önemli konular izleyicilere aktarılacak. Müzik ziyafetinin eksilmeyeceği, yaşam ve sağlıkla ilgili hayat kurtarıcı bilgilerin verileceği ve lezzetli yemeklerin yapılacağı program yine ilgiyle izlenecek. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ı sakın kaçırmayın. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 4 Mart Perşembe izle seçenekleri haberimizde bulunmaktadır. İyi seyirler dileriz.


 

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın bugünkü konukları kim?

Programın bugünkü konukları da merak konusu. Sağlık, yemek, burç, magazin ve birçok konuda ünlü isimler yayında yerini almaya devam ediyor. Birbirinden değerli konukların ağırlandığı stüdyoda izleyicilere en doğru bilgiler verilmeye çalışılıyor. Ayrıca müzik ziyafeti de sürüyor. Canlı yayında yemekler yapılıyor, tarifleri anlatılıyor. Günün konukları ise henüz açıklanmadı. Yok şarkısıyla Nil Karataş ve çok yemek yiyenler için Dr. Ayça Kaya enfes tarifleriyle geliyor.


 

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 4 Mart Perşembe İzle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Demet Akalın ile yakın arkadaşı Alişan'ın birlikte sunduğu programda yine binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Yayını kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için ise birçok alternatif bulunuyor. Star TV programın arşivlerini web sitesinden yayınlıyor. Diğer yandan Youtube'da da full olarak izleme şansınız bulunuyor. Sahip olduğunuz akıllı cihazlarda da kaydet butonu ile programı makine hafızasına alabilir ve seyredebilirsiniz. Digiturk Play ve Bein Connect uygulamaları ile de geri sarma özelliğini kullanarak izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.