Demet ve Alişan ile Sabah Sabah İzle 20 Kasım Cuma

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah İzle 20 Kasım Cuma
Sabah saatlerinde yayınlanan bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah haftanın son gününde de bomba gibi konuklarıyla yayında. İki ünlü sanatçının ağırladığı misafirleriyle dopdolu bir bölümle daha karşınıza çıkacak bölümde yine eğlence ve bilgiye doyulacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 20 Kasım Cuma canlı yayın izle seçenekleri ile karşınızdayız. İyi seyirler dileriz.

Yıllarca küs kalmalarının ardından ekranlara bir arada dönen ve sabah saatlerinde izleyicilerini hem eğlendiren hem de bilgilendiren Demet Akalın ve Alişan haftanın ortasında da yine yerini alıyor. Başarılı bir performansla STAR TV'deki yayınlarını sürdüren iki isim yine kendi alanlarında uzman isimleri ağırlamaya devam ediyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 20 Kasım Cuma canlı yayın izle seçenekleri ile karşınızdayız. İyi seyirler dileriz. İşte detaylar...



 

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 20 Kasım Cuma İzle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Demet Akalın ile yakın arkadaşı Alişan'ın birlikte sunduğu programda yine binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Yayını kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için ise birçok alternatif bulunuyor. Star TV programın arşivlerini web sitesinden yayınlıyor. Diğer yandan Youtube'da da full olarak izleme şansınız bulunuyor. Sahip olduğunuz akıllı cihazlarda da kaydet butonu ile programı makine hafızasına alabilir ve seyredebilirsiniz. Digiturk Play ve Bein Connect uygulamaları ile de geri sarma özelliğini kullanarak izleyebilirsiniz.




 

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın bugünkü konukları kim?

Programın bugünkü konukları da merak konusu. Ünlü popçu Çağla en güzel şarkılarıyla geliyor. Etkili ve basit zayıflama formülleriyle Murat Topoğlu sihirli bilgiler verecek. Alişan ve Demet Akalın yemek yarışması yapacak. Prof. Dr. Hasan Tezer, yeni koronavirüs önlemlerini anlatacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.