DG Sivasspor Karagümrük maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle

DG Sivasspor Karagümrük maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle
Yeni sezondaki ilk galibiyetini geçen hafta elde eden ve 3 puanı hanesine ekleyen Demir Grup Sivasspor evinde aldığı sonuçlarla birlikte bu yıl da adından söz ettiren Karagümrük'ü ağırlıyor. Her anı büyük bir çekişmeye sahne olacak karşılaşma için iki takım taraftarı yayın bilgilerini merak ederek araştırıyor. Futbol severler de yıldızlarla dolu bu mücadeleye farklı bir gözle bakacak. Sivasspor Karagümrük canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link alternatifleri haberimizde

Yeni sezondaki ilk galibiyetini geçen hafta elde eden ve 3 puanı hanesine ekleyen Demir Grup Sivasspor evinde aldığı sonuçlarla birlikte bu yıl da adından söz ettiren Karagümrük'ü ağırlıyor. Her anı büyük bir çekişmeye sahne olacak karşılaşma için iki takım taraftarı yayın bilgilerini merak ederek araştırıyor. Futbol severler de yıldızlarla dolu bu mücadeleye farklı bir gözle bakacak. Sivasspor Karagümrük canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Sivasspor Karagümrük maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 13:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.
 


 

Sivasspor Karagümrük FK maçı öncesi OPTA istatistikleri

Bugüne kadar Fatih Karagümrük ile oynadığı dört lig maçının üçünü kazanan Sivasspor (1B), geçen sezon bu stattaki karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.
Süper Lig'de çıktığı son deplasman maçında Yeni Malatyaspor'u 4-3 yenen Fatih Karagümrük, Francesco Farioli yönetiminde henüz üst üste iki dış saha galibiyeti alamadı.
Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanamayan Sivasspor (2B 1M), daha uzun bir galibiyet hasretini en son geçen sezonun ilk altı iç saha karşılaşmasında yaşadı (2B 4M).
Süper Lig'de oynadığı son dört deplasman maçında 7 puan toplayan Fatih Karagümrük (2G 1B 1M), önceki yedi dış saha karşılaşmasından sadece 3 puan çıkarabilmişti (3B 4M).
İstanbul takımlarını konuk ettiği son 13 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Sivasspor (6G 6B), tek yenilgisini Kasım 2020'de Galatasaray'dan aldı (1-2).
Sivasspor'un bu sezon Süper Lig'de bulduğu altı golün beşi duran top organizasyonlarından gelirken (serbest vuruş x2, korner x2 & penaltı); Fatih Karagümrük şu ana kadar kalesinde gördüğü gollerin %83'ünü akan oyunda yedi (5/6, diğeri penaltı).
Bu sezon Sivasspor'un Süper Lig'de attığı gollerin yarısının sahibi olan Dimitrios Goutas (3/6), bu üç golü de kafayla kaydetti.
2021/22 Süper Lig sezonunun şu ana kadar en golcü oyuncusu olan Aleksandar Pesic (5), aynı zamanda ligde en fazla isabetli şut çeken (13) ve gol beklentisi yakalayan (5.78 xG) isim konumunda.
Süper Lig'de çıktığı son deplasman maçında iki gol atan Andrea Bertolacci (vs Yeni Malatyaspor), profesyonel kariyerinde ilk kez üst üste iki dış saha karşılaşmasında rakip fileleri havalandırmak istiyor.
Yabancı teknik direktörlerin çalıştırdığı takımlara rakip olduğu son beş Süper Lig maçını kaybetmeyen (3G 2B) ve bu karşılaşmaların üçünde gol yemeyen Rıza Çalımbay, önceki beş karşılaşmada gole kapama yapamamış ve sadece 1 puan alabilmişti (1B 4M).


Sivasspor-Fatih Karagümrük muhtemel 11'ler:

Sivasspor: Muammer, Ahmet, Goutas, Caner, Uğur, Fajr, Hakan, Felix, Gradel, Henrique, Kayode

Fatih Karagümrük: Viviano, Balkovec, Burak, Benatia, Caner, Adnan, Erhun, Bertolacci, Karamoh, Ahmed Musa, Pesic

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.