Didem Arslan Yılmaz 15 Ekim Cuma izle! Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme SHOW TV Canlı İzle

Didem Arslan Yılmaz 15 Ekim Cuma izle! Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme SHOW TV Canlı İzle
Türkiye'nin en çok seyredilen reality programlarından biri olan ve SHOW TV'de izleyicilerin karşısına çıkan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme haftaya nokta koyuyor. Birbirinden çarpıcı konuların ele alındığı yapım yine milyonlarca kişi ekran başına kilitlenecek. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 15 Ekim Cuma SHOW TV Canlı İzle alternatifleri haberimizde bulunuyor.

Başarılı sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın uzun süren siyaset ağırlıklı progrma sunuculuğunun ardından keskin bir geçiş yaptığı ve bir süredir de oldukça olumlu tepkilerle yürüttüğü Vazgeçme yeni bölümüyle ekranlardaki yerini alıyor. Ülke gündemini dahi etkileyen ve her anı merakla seyredilen yayınlara imza atan Yılmaz yine seyircilerinin karşısına çıkacak. Midyeci Emre'nin ölümünden işlediği tüm dosyalara kadar elinden gelenin en iyisini yapacak olan deneyimli isim yine çözüme ulaşmaya çalışacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 15 Ekim 2021 Cuma SHOW TV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle seçenekleri detaylarda yer alıyor. Solmaz Çiftçi'nin annesi Melek Göz stüdyoya geldi. 14 senelik cinayet iddiası ile birlikte açılan dosyada amca ve baba suçlandı. Olayı gördüğünü idida eden Solmaz Hanım bildiklerini anlattı. Esrarengiz konunun başladığı yere gidildi ve ekip son gelişmeleri aktardı. Kadriye Ersoy'ın kızı Elif, Serkan ile birlikte canlı yayına katıldı. Elif'in annesinin elini öpüp öpmeyeceği merak konusu olan gencin eşinden boşanması gerekiyor.  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme hafta içi her gün saat 15.15'te canlı yayınla Show TV'de! İyi seyirler dileriz.




Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 15 Ekim 2021 Cuma izle 

Son döneme damga vuran isimlerden biri olarak ön plana çıkan Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Vazgeçme isimli programı izlemek isteyenler için birçok alternatif bulunuyor. Öncelikle SHOW TV internet sitesi programlarını tek parça olarak yayınlıyor. Diğer yandan Youtube kanalından da hem tek parça hem de birçok önemli kesiti izleyicisine sunuyor. Bunun yanısıra cihazınızın kaydetme özelliği varsa bunu da kullanabilirsiniz. SHOW TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Vazgeçme programını internetten www.showtv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.



Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme telefon numarası başvuru hattı

Televizyonda ele alınan konularla ilgili olarak görüşlerinizi ve bildiklerinizi paylaşmak istiyorsanız Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme ekibine Wahtsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. Numarası 05492151010'dur. 02127002222'den de ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.