Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 10 Eylül Cuma | Emre Demiroğlu, Rasül ve Hatice

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 10 Eylül Cuma | Emre Demiroğlu, Rasül ve Hatice
SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile Türkiye'nin umdu olmaya devam eden Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de bir hafta daha tamamlanıyor. Birçok dosya ile bugüne kadar adından söz ettirmeyi başaran ve elde ettiği oranlarla da başarısını kanıtlayan programın bugünkü gündemi de merak konusu. Son olarak yayında işlenen ve milyonların takip ettiği dosyalarda yine kritik bilgilere ulaşıldı.

Öğle saatlerinde yayınlanan bölümleri ile ana haber bülteni öncesinde izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de yine birbirinden çarpıcı konular ele alınmaya devam ediliyor. Başarılı sunucu Didem Arslan Yılmaz kendisinden umut olmasıını beklediği ailelere yardım eli uzatabilmek adına stüdyodaki yerini alacak ve canlı yayını başlatacak. Kararlılıkla işlediği konuları çözüme kavuşturmak konusunda elinden geleni yapmaya çalışacak. Gündem yine dopdolu. Cinayet ve kayıplar işleniyot ve konuların durumları yer alıyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 10 Eylül Cuma gününün konularını sizler için derledik.


 

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de neler yaşanacak?

Beyza Ekşi: Esra Gökalp'in ailesinin yanına gelmesi sonrası gözlerin çevrildiği Beyza Ekşi, yayına çıkmayacağını sosyal medyadan deklare etmişti. Telefonla daha önce bildiklerini anlatan ve kendini savunan Ekşi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda babası ile olan konuşmasını takipçilerine sundu ve yasal yollara başvuracağının bilinmesini istedi. Ancak söz konusu paylaşımın programla alakasının olmadjpı anlaşıldı.

Emre Demiroğlu: Yeşilırmak kenarında yaşananlar araşıtrılmaya devam ediliyor. Genç midyecinin ölümünün sırrının çözülmesi için elden gelenlerin maksimumu yapılıyor. Didem Arslan Yılmaz Çarşamba'daki halka seslenerek bildiklerini anlatmaları gerektiklerini söyledi. İfadelerde de çelişkiler olduğu dile getirildi. Mürşit canlı yayında, Tolga telefonda bildiklerini anlattı.

Baki: Oğullarının torunlarını kaçırdığı anne baba stüdyodaki yerini yine alacak. 

Hatice ve Rasül: 19 yaşındaki gencin ailesine dönmesi için bekleyilş sürüyor.

Dilara: Annesi Tennur'un göz yaşları ile programda yer aldığı Dilara 18'ine bastığı gün 21 yaşındaki Şahin ile gizlice evlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.