Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 13 Eylül Pazartesi | Rasül ve Meral ayrılacak mı?

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 13 Eylül Pazartesi | Rasül ve Meral ayrılacak mı?
SHOW TV'nin ilgiyle izlenen programın olarak öğle saatlerine damga vuran Didem Arslan Yılmaz'la Caazgeçme yeni haftadaki ilk bölümüyle seyircilerin karşısına çıkıyor. Ülke gündemine oturan dosyaları ve konularıyla birlikte adından söz ettirmeyi sürdüren yapımda bugün de birçok konu ele alınacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 13 Eylül Pazartesi gününün konularını sizler için derledik.

Başarılı sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın yıllarca gerçekleştirdiği siyasi program sunuculuğunun ardından başladığı günlük reality formatındaki Vazgeçme'de ülke gündemine damga vuran konular işlenmeye devam ediyor. Acılı aileler, dolandırılan vatandaşlar, faili meçhul cinayetler ve çok daha fazlası için ekran başına kilitlenen seyircileri bugün bekleyen konular da belli oldu. Başarılı sunucu Didem Arslan Yılmaz kendisinden umut olmasıını beklediği ailelere yardım eli uzatabilmek adına stüdyodaki yerini alacak ve canlı yayını başlatacak. Kararlılıkla işlediği konuları çözüme kavuşturmak konusunda elinden geleni yapmaya çalışacak. Gündem yine dopdolu. Cinayet ve kayıplar işleniyot ve konuların durumları yer alıyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 13 Eylül Pazartesi gününün konularını sizler için derledik.


 

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de neler yaşanacak?

Midyeci Emre: Samsun Çarşamba'da hayatını kaybeden Midyeci Emre'nin ölümü araştırılmaya devam ediliyor. Tanıklar, olay hakkında bilgisi olanlar ve gencin yakınları hem yüzleşmeye hem de bildiklerini anlatmayı sürdürüyor. Son olarak gerçekleşen bir araya gelme konusundaki nedenler araştırıldı.


Baki: Anne ve babasının torunları için geldiği stüdyoda büyük bir hasretle yanıp tutuştukları günlerin ardından telefonla yayın bağlanan Baki Bey birçok ifade kullanmış ve ardından da olayın gündemde kalmasını sağlamıştı. Bugün de yine yüzleşmeye devam edilecek.


Rasül ve Meral: Son olarak Muğla'ya giden Rasül için eski sevgilisi açıklamalarda bulundu. Bıçaklama iddiaları ve çok daha fazlasının yer aldığı programda bugün neler yaşanacağı da merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.