Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 17 Şubat 2022 Perşembe 366. bölüm izle | Vazgeçme SHOW TV ve Youtube izle

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 17 Şubat 2022 Perşembe 366. bölüm izle | Vazgeçme SHOW TV ve Youtube izle
Türkiye'nin en çok seyredilen gündüz kuşağı programlarından biri olmayı sürdüren Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden çarpıcı dosyaları işleyerek çözüme kavuşturmaya çalışan başarılı sunucu Didem Arslan Yılmaz yine ilgiyle takip edilecek. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 17 Şubat 2022 Perşembe 366. bölüm izle alternatifleri haberimizde bulunmaktadır.

Didem Arslan Yılmaz haftanın yeni gününde de seyircisiyle buluşuyor. SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin yeni bölümüne merhaba deniyor. Hafta içi günlerinde yayınlanmaya devam eden ve yüzlerce bölümdür de işlediği konularla gündemde yerini koruyan programın yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Yaşananların bir an dahi kaçırılmamak üzere seyredilmek istendiği program hakkında araştırmalar da sürüyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 17 Şubat 2022 Perşembe 366. bölüm izle alternatifleri haberimizde yer alıyor. Sizler de güne dair yorumlarınızı yazabilirsiniz.
 


Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de dün neler oldu?

Bugün yayınlanacak olan 365. bölümle birlikte gün sayısı olarak tam bir yıl doldurulacak. Yayın hayatına başladığı gündenbu yana adından söz ettirmeyi başaran programın yeni gününde Rukiye'nin isyanı var. Katili gören var mı? Her gün sürpriz tanık ve iddia programa canlı yayına damga vuracak. Esra 51 gündür kayıp. Genç kız avcısının eline mi düştü? Hepsi bugün ele alınacak.

Didem Arslan Yılmaz'la vazgeçme


 


Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 17 Şubat 2022 Perşembe izle 

Son döneme damga vuran isimlerden biri olarak ön plana çıkan Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Vazgeçme isimli programı izlemek isteyenler için birçok alternatif bulunuyor. Öncelikle SHOW TV internet sitesi programlarını tek parça olarak yayınlıyor. Diğer yandan Youtube kanalından da hem tek parça hem de birçok önemli kesiti izleyicisine sunuyor. Bunun yanısıra cihazınızın kaydetme özelliği varsa bunu da kullanabilirsiniz. SHOW TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Vazgeçme programını internetten www.showtv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.



Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme telefon numarası başvuru hattı

Televizyonda ele alınan konularla ilgili olarak görüşlerinizi ve bildiklerinizi paylaşmak istiyorsanız Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme ekibine Wahtsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. Numarası 05492151010'dur. 02127002222'den de ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.