Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 22 Ekim Cuma 283. bölüm SHOW TV Youtube Canlı İzle

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 22 Ekim Cuma 283. bölüm SHOW TV Youtube Canlı İzle
Türkiye'nin ekran başına kilitlendiği Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de bir hafta daha sona eriyor. Birbirinden çarpıcı, ağızları açık bırakan ve şok eden dosyaların işlendiği programda bugün de yine olaylar ele alınacak. Merve Şen çocuklarını öldürdü mü? Solmaz Çiftçi'nin babası ve amcasıyla yüzleşmesi sürüyor. Peki bugün neler oldu? Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 22 Ekim Cuma 283. bölüm SHOW TV Youtube Canlı İzle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

SHOW TV ekranlarında yayınlandığı bölümlerle birlikte aından söz ettirmeyi sürdüren Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de haftanın son günü ekranlara geliyor. İşlediği dosyaların yanı sıra anlatılan olayların ağızları açık bırakan programda yine birçok konu izleyenler tarafından ilgiyle seyredilecek ve takip edilecek. Son olarak Merve Şen'in ölen 3 çocuğunun katili olduğu iddiası işlenmişti. Bugün de yine devam edecek. Peki bugün neler oldu? Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 22 Ekim Cuma 283. bölüm SHOW TV Youtube Canlı İzle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Merve Şen gerçeği şoke etti!

Programa eşi ile birlikte katılan Merve Şen, 3 çocuğunun ölümü sebebiyle sorumlu tutulduğunu ve bu lekeyi üzerinden atmak istediğini ifade etti. Ancak oluşturulan raporlarda birçok noktaya değinildi. Hacettepe'den çıkan bir raporda aynı belirtileri hastanede tekrarlamadığı açıklandı. Ayrıca Merve'nin ablası Mine'nin de 2 çocuğunun ölmesi şüpheleri kendisine yöneltti.

didem arslan yılmaz'la vazgeçme merve şen
 

İbrahim kimin kurbanı?

Didem Arslan Yılmaz'ın ele almaya başladığı İbrahim dosyasında kararlılıkla devam ediliyor. Ekip Şehri üzerinde yoğunlaşırken kendisine sorulan sonrasında içine girdiği ruh hali herkesin şüphelerini artırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.