Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 25 Ekim Perşembe 284. bölüm SHOW TV Youtube Canlı İzle

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 25 Ekim Perşembe 284. bölüm SHOW TV Youtube Canlı İzle
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Başarılı sunucunun milyonların karşısına çıkacağı günde birçok dosya işlenerek çözüme kavuşturulmaya çalışılacak. Hırsızlıklar, cinayetler, dolandırıclıklar ve çok daha fazlası programda ele alınacak. Peki bugün neler oldu? Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 25 Ekim Cuma 284. bölüm SHOW TV Youtube Canlı İzle alternatifleri

SHOW TV ekranlarında yayınlandığı bölümlerle birlikte aından söz ettirmeyi sürdüren Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de haftanın ilk günü ekranlara geliyor. Güzel sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın sunumuyla televizyondaki yerini alan canlı yayında işlenecek konular ve dosyalar herkesi ekran başına kilitleyecek. Son olarak Meve Şen ve Musa'nın konusu milyonların önünde tartışıldı. Merve Şen çocuklarını öldürdü mü? sorusunun yanıtı bugün de araştırılmaya devam edecek. Peki bugün neler oldu? Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 22 Ekim Cuma 284. bölüm SHOW TV Youtube Canlı İzle alternatifleri haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Musa 1 günde bulundu

1.5 aydır kayıp olan Musa 1 günde bulundu. Yayında adı verildikten 24 saat içerisinde stüdyoya geldi. Babasının sevgilisi ile kaçtığı iddia edilen Musa için eşi canlı yayına katıldı, ölesiye sevdiğini söyledi. Çocukları da babalarının görmenin mutluluğunu yaşadı. Eşinin destek verdiği dikkat çeken Musa'nın babasının iddiayı ortaya çıkarması tartışmaları beraberinde getirdi.
 

didem arslan yılmaz'la vazgeçme merve şen
 


Merve Şen katil mi?

Didem Arslan Yılmaz'ın ele almaya başladığı konulardan biri olarak dikkat çeken Merve Şen dosyasında Ali Bilir konuştu ortalık yerinden oynadı. Baba Ali Bey, günlerdir susmasının ardından ilk kez açıklamalarda bulundu. Sorumluluk sahibi olduğunu söylediği kızını öven Ali Bey, canlı yayına da bağlandı. Torunları tek tek ölen Ali Bey, kızıyla hiç görüşmediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.