Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 28 Ocak 2022 Cuma 353. bölüm izle | Vazgeçme SHOW TV ve Youtube izle

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 28 Ocak 2022 Cuma 353. bölüm izle | Vazgeçme SHOW TV ve Youtube izle
SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile Türkiye gerçeklerini ekranlara taşıyan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de bir haftaya daha nokta konuluyor. Ağızları açık bırakan, yıllar sonra tozlu raflardan kaldırılan ve hayretle izlenen dosyalar yine başarılı sunucu Didem Arslan Yılmaz tarafından ele alınarak işlenecek. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 28 Ocak 2022 Cuma 353. bölüm izle alternatifleri haberimizde.

Didem Arslan Yılmaz haftanın son gününde de seyircisiyle buluşuyor. SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin yeni bölümüne merhaba deniyor. Hafta içi günlerinde yayınlanmaya devam eden ve yüzlerce bölümdür de işlediği konularla gündemde yerini koruyan programın yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Yaşananların bir an dahi kaçırılmamak üzere seyredilmek istendiği program hakkında araştırmalar da sürüyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 28 Ocak 2022 Cuma 352. bölüm izle alternatifleri haberimizde yer alıyor. Sizler de güne dair yorumlarınızı yazabilirsiniz.
 


Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de dün neler oldu?

Vazgeçme ekibinin peşinde olduğu Yasin ile ilgili araştırmalar devam etti. Küçük çocuğun akıbeti hakkındaki izler sürülüyor. Bakkal Mehmet'in HTS kayıtlarını reddetmesinin ardından yayınlanan tüm dökümanlar herkesi şoke etti. Kasım Çelik ve Mehmet Bey canlı yayında yüzleşti. Bakkalın kayıp 4 saatinin sırrı nedir? Yasak aşk Yasin'in sonunu mu getirdi? 

Didem Arslan Yılmaz'la vazgeçme


 


Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 28 Ocak 2022 Cuma izle 

Son döneme damga vuran isimlerden biri olarak ön plana çıkan Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Vazgeçme isimli programı izlemek isteyenler için birçok alternatif bulunuyor. Öncelikle SHOW TV internet sitesi programlarını tek parça olarak yayınlıyor. Diğer yandan Youtube kanalından da hem tek parça hem de birçok önemli kesiti izleyicisine sunuyor. Bunun yanısıra cihazınızın kaydetme özelliği varsa bunu da kullanabilirsiniz. SHOW TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Vazgeçme programını internetten www.showtv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.



Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme telefon numarası başvuru hattı

Televizyonda ele alınan konularla ilgili olarak görüşlerinizi ve bildiklerinizi paylaşmak istiyorsanız Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme ekibine Wahtsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. Numarası 05492151010'dur. 02127002222'den de ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.