Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 6 Aralık 2021 Pazartesi 314. bölüm izle | Vazgeçme SHOW TV ve Youtube izle

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 6 Aralık 2021 Pazartesi 314. bölüm izle | Vazgeçme SHOW TV ve Youtube izle
SHOW TV ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme yeni bölümüyle ve haftasıyla yeni haftaya merhaba diyor. Birbirinden çarpıcı konularıyla adından söz ettirecek başarılı sunucu bugün de herkesi ekran başına kilitleyecek. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 6 Aralık 2021 Pazartesi 314. bölüm izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Öğle sonrasında yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısında birçok konuyu ele alan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin yeni haftası ekranlardaki yerini alıyor. Başarılı sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın ekibiyle birlikte dosyaları çözebilmek ve aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerini de gerçekleştirmek adına gerçekleştirdiği çalışmalar ilgiyle seyredilecek. Her anı yeni gelişmelere gebe canlı yayın için binlerce kişi araştırmalarda bulunuyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 6 Aralık 2021 Pazartesi 314. bölüm izle alternatifleri haberimizde yer alıyor. Sizler de güne dair yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de neler oldu?

Programda birkaç gündür konuk olarak gelen ve sahte gelinlikle suçlanan Meryem yine gözyaşı döktü. Annesi ve babasıyla yüzleşen genç kadın "Bunun suçlusu annem ve babamdır" ifadelerini kullandı. Olaydaki gizli tanık da konuşurken Sercan ve Şafak da canlı yayına gelerek konuştu. Rabia'nın Meryem'in çocuğunun başkasından olduğu iddiası ortalığı karıştırdı. Meryem'in kaç çocuğu var? sorusunun da cevabı araştırıldı. Gülhan'ın ölümü konusundaki detaylar yine incelendi. Miras konusundaki durumu sebebiyle her ihtimal ele alınarak üstüne gidiliyor. Büşra ve kaynanası da programda karşı karşıya geldi.

Didem Arslan Yılmaz'la vazgeçme
 


Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 6 Aralık 2021 Pazartesi izle 

Son döneme damga vuran isimlerden biri olarak ön plana çıkan Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Vazgeçme isimli programı izlemek isteyenler için birçok alternatif bulunuyor. Öncelikle SHOW TV internet sitesi programlarını tek parça olarak yayınlıyor. Diğer yandan Youtube kanalından da hem tek parça hem de birçok önemli kesiti izleyicisine sunuyor. Bunun yanısıra cihazınızın kaydetme özelliği varsa bunu da kullanabilirsiniz. SHOW TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Vazgeçme programını internetten www.showtv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.



Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme telefon numarası başvuru hattı

Televizyonda ele alınan konularla ilgili olarak görüşlerinizi ve bildiklerinizi paylaşmak istiyorsanız Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme ekibine Wahtsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. Numarası 05492151010'dur. 02127002222'den de ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.