Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 7 Eylül Esra nerede, Beyza'nın yanında mı? Midyeci Emre'yi kim öldürdü

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 7 Eylül Esra nerede, Beyza'nın yanında mı? Midyeci Emre'yi kim öldürdü
SHOW TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de konular belli oldu. Esra nerede, Beyza'nın yanında mı? Midyeci Emre'yi kim öldürdü? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen reality programlarından biri olan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Başarılı sunucu işlenmeye devam eden dosyaları tekrar açtı ve programı başlattı. Yayında son olarak işlenen konular arasında iki gencin durumu araştırılıyordu. Bunlardan ilki Esra'ydı. 15 yaşındaki Esra'nın nerede olduğu öğrenilmek isteniyordu. Yanında olduğu iddia edilen Beyza dün yayına bağlanmıştı. Midyeci Emre'nin de Yeşilırmak'a kimin attığı konusundaki sorgulamalar sürdü. Peki, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Esra nerede, Beyza'nın yanında mı? Midyeci Emre'yi kim öldürdü? Detaylar haberimizde yer alıyor.


15 yaşındaki Esra nerede?

SHOW TV'de işlenmeye başlandıktan sonra büyük ilgi ve tepki toplayan 15 yaşındaki Esra'nın nerede olduğu konusundaki ipuçlarının ardından gidilmesine devam edildi. Esra'nın Beyza'nın yanında olduğu yönündeki şüpheler dikkat çekti. Okula gitmesi gerektiği yerde ortadan kaybolan Esra'nın arkadaşı Beyza ise Vazgeçme ekibini tiye alan paylaşımlarda bulundu. Bu görüntüler de programda yayınlandı. Beyza paylaştığı videoda; "Ben kimseyi pazarlamıyorum" dedi. Mikrofon uzatılan birkaç kişi Esra'nın Beyza'nın yanında olduğunu doğruladı.


didem arslan yılmaz'la vazgeçme


 

Midyeci Emre'yi kim öldürdü?

Samsun Çarşamba'da midyecilik yapan ve öldürülmesi sonrasında faili araştırılmaya devam edilen genç Emre'ye dair konuklar dinlenmeye ve eldeki ipuçları değerlendirilmeye devam ediliyor. Son olarak Yeşilırmak'a kimin attığı da merak konusu ve artık dosyanın çözüme kavuşturulması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.