Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 8 Aralık 2021 Çarşamba 316. bölüm izle | Vazgeçme SHOW TV ve Youtube izle

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 8 Aralık 2021 Çarşamba 316. bölüm izle | Vazgeçme SHOW TV ve Youtube izle
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri haline gelen ve ülke gündemine damga vuran Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme yeni bölümüyle ekranlardaki yerini alıyor. İşlediği konularla adından söz ettiren başarılı sunucu Didem Arslan Yılmaz yine ilgiyle izlenecek. Peki bugün programda neler yaşandı? Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 8 Aralık 2021 Çarşamba 316. bölüm Vazgeçme SHOW TV ve Youtube izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Dideö Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de yeni bir gün daha başlıyor. Ele aldığı konularıyla onları çözebilmek adına mücadele verecek olan başarılı sunucu Didem Arslan Yılmaz ekibiyle birlikte yine adından söz ettirecek. Her anında yeni gelişmelerin yaşanabileceği ve bilgilerin anbean aktarıldığı canlı yayınlar bugün de dikkatle takip edilecek. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 8 Aralık 2021 Çarşamba 316. bölüm izle alternatifleri haberimizde yer alıyor. Sizler de güne dair yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de dün neler oldu?

Liseli Ekin'in kaçırılması sonrasında annesi, babası ve ikizi stüydoya geldi. Yalçın Erdem'in aracıyla görüntülendiği anlar ekranlarda paylaşıldı. 15 dakika olay yerinde bekleyen araç daha sonra gözden kayboldu. Didem Arslan Yılmaz'ın ekibi röportajları ve son dakika bilgileriyle olanları anbena aktardı. Konya'daki esrarengiz olayda Yasin'den haber alınamamasıyla birlikte annesi Ümmü Şahin suçlandı. Olayın üzerine giden başarılı sunucu ve ekibi köyden bilgiler verildi. Ümmügülsüm'ün kaçırılması sonrasında neler yaşanacağı da ele alınacak.
 

Didem Arslan Yılmaz'la vazgeçme
 


Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 8 Aralık 2021 Çarşamba izle 

Son döneme damga vuran isimlerden biri olarak ön plana çıkan Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Vazgeçme isimli programı izlemek isteyenler için birçok alternatif bulunuyor. Öncelikle SHOW TV internet sitesi programlarını tek parça olarak yayınlıyor. Diğer yandan Youtube kanalından da hem tek parça hem de birçok önemli kesiti izleyicisine sunuyor. Bunun yanısıra cihazınızın kaydetme özelliği varsa bunu da kullanabilirsiniz. SHOW TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Vazgeçme programını internetten www.showtv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.



Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme telefon numarası başvuru hattı

Televizyonda ele alınan konularla ilgili olarak görüşlerinizi ve bildiklerinizi paylaşmak istiyorsanız Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme ekibine Wahtsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. Numarası 05492151010'dur. 02127002222'den de ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.