Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 18 Ekim Pazartesi SHOW TV Canlı İzle

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 18 Ekim Pazartesi SHOW TV Canlı İzle
Türkiye'nin en çok seyredilen reality programlarından biri olmaya devam eden Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme yeni haftasına başlıyor. Birbirinden çarpıcı dosyaların ele alındığı, çözüne kavuşturulmaya çalışıldığı ve yeni gelişmelerin izleyicilerin karşısına çıktığı program yine milyonlarca kişiyi ekran başına kilitleyecek. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 18 Ekim Pazartesi canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Başarılı sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın uzun süren siyaset ağırlıklı progrma sunuculuğunun ardından keskin bir geçiş yaptığı ve bir süredir de oldukça olumlu tepkilerle yürüttüğü Vazgeçme yeni bölümüyle ekranlardaki yerini alıyor. Ülke gündemini dahi etkileyen ve her anı merakla seyredilen yayınlara imza atan Yılmaz yine seyircilerinin karşısına çıkacak. Midyeci Emre'nin ölümünden işlediği tüm dosyalara kadar elinden gelenin en iyisini yapacak olan deneyimli isim yine çözüme ulaşmaya çalışacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 18 Ekim 2021 Pazartesi SHOW TV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle seçenekleri detaylarda yer alıyor.  Yüzlerce bölümdür ekranlardaki yerini alan programın son gününde yine birçok konu işlendi. Didem Yılmaz ve ekibi yine çözüm odaklı çalıştı. Solmaz Çiftçi ve annesi Melek Hanım yine stüdyodaydı. Solmaz Çiftçi'nin dayısının cinayetinden sorumlu tuttuğu babası ve dayısıyla yüzleşti. Şükran Ay, 5 yaşındaki oğlu İbrahim'in bulunacağı günü bekliyor. Elif ve Serkan da yine canlı yayına geldi. Serkan'In boşanmak istediği Dudu'yu Vazgeçme ekibi 2 günde buldu. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme hafta içi her gün saat 15.15'te canlı yayınla Show TV'de! İyi seyirler dileriz.




Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 18 Ekim 2021 Pazartesi izle 

Son döneme damga vuran isimlerden biri olarak ön plana çıkan Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Vazgeçme isimli programı izlemek isteyenler için birçok alternatif bulunuyor. Öncelikle SHOW TV internet sitesi programlarını tek parça olarak yayınlıyor. Diğer yandan Youtube kanalından da hem tek parça hem de birçok önemli kesiti izleyicisine sunuyor. Bunun yanısıra cihazınızın kaydetme özelliği varsa bunu da kullanabilirsiniz. SHOW TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Vazgeçme programını internetten www.showtv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.



Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme telefon numarası başvuru hattı

Televizyonda ele alınan konularla ilgili olarak görüşlerinizi ve bildiklerinizi paylaşmak istiyorsanız Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme ekibine Wahtsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. Numarası 05492151010'dur. 02127002222'den de ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.