Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 19 Ekim Salı SHOW TV Canlı İzle

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 19 Ekim Salı SHOW TV Canlı İzle
SHOW TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden ve haftanın beş günü izleyicileri ekran karşısına çıkmayı sürdüren Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme televizyondaki yerini alıyor. Birbirinden çarpıcı konuları gündeme getiren ve onları çözmeye çalışan başarılı sunucu Didem Arslan Yılmaz değerli ekibinin yanı sıra konukları ve tanıklarıyla yine adından söz ettirecek. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 19 Ekim Salı SHOW TV Canlı İzle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Bugüne kadar yayınlanan bölümleri ile adını her geçen an daha da fazla duyurmayı başaran Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin ikinci günü başlıyor. İşlenen konular, ele alınan dosyalar, sürpriz konuklar ve tanıklarla birlikte gündeme damga vuran programda bugün yaşanacaklar da merak konusu haline geldi. Canlı yayında işlenecek birçok detay herkesi televizyon başına kilitleyecek. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 19 Ekim 2021 Salı SHOW TV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle seçenekleri detaylarda yer alıyor. Son bölümde yine Serkan ve Elif stüdyodaydı. Yıllardır boşanamadığını söyleyen Serkan'ın karşısına getirilen Dudu, her şeyi kabul etti. Boşanmaları konusunda mütabakata varan çift, nafaka konusunda da uzlaştı. Buna göre Serkan ilk ay bin lira, sonraki aylarda ise 500 lira nafaka ödeyecek. 9 Ağustos'tan bu yana eşi Kübra Güven'den haber alamayan Anıl Güven, babasıyla birlikte yine canlı yayındaydı. Hatalarını kabul eden ve özür dileyen Anıl, öfkesine yenildiğini ifade etti. 3 baldız ve 1 kayınvalidenin yıktığı evlilik ekranlara taşındı. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme hafta içi her gün saat 15.15'te canlı yayınla Show TV'de! İyi seyirler dileriz.


 

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 19 Ekim 2021 Salı izle 

Son döneme damga vuran isimlerden biri olarak ön plana çıkan Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Vazgeçme isimli programı izlemek isteyenler için birçok alternatif bulunuyor. Öncelikle SHOW TV internet sitesi programlarını tek parça olarak yayınlıyor. Diğer yandan Youtube kanalından da hem tek parça hem de birçok önemli kesiti izleyicisine sunuyor. Bunun yanısıra cihazınızın kaydetme özelliği varsa bunu da kullanabilirsiniz. SHOW TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Vazgeçme programını internetten www.showtv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.



Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme telefon numarası başvuru hattı

Televizyonda ele alınan konularla ilgili olarak görüşlerinizi ve bildiklerinizi paylaşmak istiyorsanız Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme ekibine Wahtsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. Numarası 05492151010'dur. 02127002222'den de ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.