Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 21 Aralık 2021 Salı 325. bölüm izle | Vazgeçme SHOW TV ve Youtube izle

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 21 Aralık 2021 Salı 325. bölüm izle | Vazgeçme SHOW TV ve Youtube izle
Türkiye'nin öğlen saatlerinden akşam ana haber bültenine kadar geçen sürede en çok izlenen programlarından biri olmayı sürdüren Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme yeni bölümüyle ekranlardaki yerini alıyor. Başarılı sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın sunumuyla seyircilerin karşısına çıkan canlı yayında yaşanılacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 21 Aralık 2021 Salı 325. bölüm izle alternatifleri haberimizde.

SHOW TV'nin sevilerek seyredilen programlarından biri olan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme yepyeni bölümüyle seyredenlerin karşısına çıkıyor.  Türkiye'nin gündemine getirdiği konularla adından söz ettirmeyi başaran güzel sunucu Didem Arslan Yılmaz yine birçok olayı çözebilmek adına ekibi ve konuklarıyla birlikte sonuna kadar araştırma içerisinde olacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 21 Aralık 2021 Pazartesi 325. bölüm izle alternatifleri haberimizde yer alıyor. Sizler de güne dair yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de dün neler oldu?

Suçlanan Yasin öğretmen ilk kez stüdyoya geldi. Arama çalışmalarına katılıp katılmadığı merak konusu. Yasin'in kaybı sonrasında bugün Ümmü Şahin'in söyleyecekleri büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Yasin'in suçlanan annesinin suçlu olup olmadığı konusundaki belirsizliğin sona ermesi için binlerce kişi ekran başına kilitlendi. Anneleri Yasin ve kardeşlerine kuru ekmek mi veriyordu? Feride 14 yıl sonra çocuklarına kavuşabilecek mi? Dövülerek hamile bırakıldığını öne sürden acılı kadın muradına erecek mi? 

Didem Arslan Yılmaz'la vazgeçme
 


Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 21 Aralık 2021 Salı izle 

Son döneme damga vuran isimlerden biri olarak ön plana çıkan Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Vazgeçme isimli programı izlemek isteyenler için birçok alternatif bulunuyor. Öncelikle SHOW TV internet sitesi programlarını tek parça olarak yayınlıyor. Diğer yandan Youtube kanalından da hem tek parça hem de birçok önemli kesiti izleyicisine sunuyor. Bunun yanısıra cihazınızın kaydetme özelliği varsa bunu da kullanabilirsiniz. SHOW TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Vazgeçme programını internetten www.showtv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.



Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme telefon numarası başvuru hattı

Televizyonda ele alınan konularla ilgili olarak görüşlerinizi ve bildiklerinizi paylaşmak istiyorsanız Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme ekibine Wahtsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. Numarası 05492151010'dur. 02127002222'den de ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.