Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 21 Ekim Perşembe 282. bölüm SHOW TV Youtube Canlı İzle

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 21 Ekim Perşembe 282. bölüm SHOW TV Youtube Canlı İzle
Türkiye'nin en çok seyredilen reality programlarından biri olmaya devam eden Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de haftanın dördüncü günü başlıyor. Başarılı sunucu Didem Arslan Yılmaz yine adından söz ettirecek dosyaları, konuları, konukları ve detayları ile yine ilgiyle seyredilecek. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 21 Ekim Çarşamba SHOW TV Canlı İzle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

SHOW TV ekranlarının sevilen programı Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de haftanın dördüncü bölümü televizyondaki yerini alıyor. Başarılı sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın sunuculuğunu üstlendiği program için binlerce kişi ekran başına kilitlenecek ve gerçeklerin ortaya çıkarılması için çaba gösterilecek. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 21 Ekim Perşembe SHOW TV Canlı İzle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Solmaz Çiftçi gerçeklere ulaşacak mı?

Programda bir süredir işlenen ve Türkiye'nin ilgiyle takip ettiği olayda suçlanan Süleyman Demir'den ekibe tuzak! Didem Arslan Yılmaz, ekibini Gebze'ye çağıran Demir'in, Tamer Bey'e yumruk attığını açıkladı. Darp raporu alan Tamer Bey ile ilgili bu gelişme şüpheleri de güçlendirdi. Solmaz Çiftçi de kararın en yakın zamanda verilmesini ve suçlunun cezasını bulmasını istediğin ifade etti.
 

süleyman demir didem arslan yılmaz'la vazgeçme


 

Merve Şen çocuklarını öldürdü mü?

Türkiye'nin görüp görebileceği en ilginç konulardan biri daha SHOW TV ekranlarında açıldı. Merve Şen'in doğruduğu 4 çocuktan 3'ü bir şekilde öldü. Diğeri ise devlet tarafından alındı. Çocuğuna kavuşmak isteyen ve ağır bir şekilde cinayetle suçlanan genç kadın yaşadıklarını anlattı.


didem arslan yılmaz'la vazgeçme


 

İbrahim nerede?

Şükran Ay aylardır hasret olduğu evladı İbrahim'in peşini bırakmıyor. Didem Arslan Yılmaz'ın da kararlılıkla devam ettirdiği dosyalada yeni şüpheler yer aldı. İbrahim'in köpek ya da köpekler tarafından parçalanabileceği dile getirildi. Şerife Hanım köpekleri ile ilgili durumu anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.