Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 29 Kasım Pazartesi 309. bölüm SHOW TV Youtube Canlı İzle

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 29 Kasım Pazartesi 309. bölüm SHOW TV Youtube Canlı İzle
SHOW TV'nin başarılı programı Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme yeni bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Pazartesiden itibaren televizyon başına kilitlenecek seyirciler yeni bölümde yaşanılacaklar merak ediliyor. Meryem hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmiyordu. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 29 Kasım Pazartesi309. bölüm SHOW TV Youtube Canlı İzle alternatifleri haberimizde.

SHOW TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de haftanın dördüncü bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Başarılı sunucu Didem Arslan'ın konuklarıyla izleyenlerin karşısına çıkacağı yeni bölümde yine birçok konu ele alınarak işlenecek.  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 29 Kasım 2021 Pazartesi bölüm SHOW TV Youtube Canlı İzle seçenekleri haberimizde bulunuyor. Sizler de güne dair yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Maskeli kişiler kaçırmadı!

Manisa Selendik Kazıklı İlkokulu için kolları sıvayan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme ekibi, adeta bir eser yarattı. Okul baştan aşağı elden geçirildi ve restore edildi. Hem öğrenciler sevindirildi hem de öğretmenler mutluluklarını dile getirdi. Bir süredir araştırılan Ayşenaz'ın izini süren başarılı sunucu ve ekibi meyvesini almıştı. Oyun yaparak maskeli kişilerin kendini kaçırdığını söyleyen genç kız bunun yalan olduğunu söyledi. Didem Arslan Yılmaz da Ayşenaz'a sarılarak oona sevgi gösterisinde bulundu.

Didem Arslan Yılmaz'la vazgeçme 19 Kasım Pazartesi
 


Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 29 Kasım 2021 Pazartesi izle 

Son döneme damga vuran isimlerden biri olarak ön plana çıkan Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Vazgeçme isimli programı izlemek isteyenler için birçok alternatif bulunuyor. Öncelikle SHOW TV internet sitesi programlarını tek parça olarak yayınlıyor. Diğer yandan Youtube kanalından da hem tek parça hem de birçok önemli kesiti izleyicisine sunuyor. Bunun yanısıra cihazınızın kaydetme özelliği varsa bunu da kullanabilirsiniz. SHOW TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Vazgeçme programını internetten www.showtv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.



Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme telefon numarası başvuru hattı

Televizyonda ele alınan konularla ilgili olarak görüşlerinizi ve bildiklerinizi paylaşmak istiyorsanız Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme ekibine Wahtsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. Numarası 05492151010'dur. 02127002222'den de ulaşabilirsiniz.

didem arslan yılmaz

 


DİDEM ARSLAN YILMAZ KİMDİR?

Didem Arslan Yılmaz, 31 Ağustos 1974 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Basın Yüksekokulu Radyo Televizyon'dan mezun oldu. Üniversitede öğrenim gördüğü sırada Eminönü Belediyesi tarafından çıkarılan bir dergide çalıştı. Bir süre sonra ise aynı dergide Halkla İlişkiler Bölümü'nde çalıştı.

İlk televizyonculuk deneyimini üniversiteden mezun olduğu 1992 yılında Flash TV'de yaşadı. Önce sabah kuşağında kadın programı sunan Didem Arslan Yılmaz, ardından da haber sunmaya başlamıştır. Televizyonculukta gösterdiği başarısı ile bir süre sonra Kanal D'de muhabir olarak başladığı görevini anahaber sunucusu olarak sürdürdü. Didem Arslan Yılmaz, Serdar Çebe ile birlikte Çalar Saat programının sunuculuğunu yaptı. Kanal D'nin ardından Uğur Dündar ile birlikte Show TV, Kanal 6 ve Star TV'de görev yaptı. 2004 yılında CNN Türk'e geçen Yılmaz, burada hazırladığı 'Sahte Ambulanslar' haberi ile Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ödülüne layık görüldü.

2007 yılında Habertürk TV'de görev yapmaya başlayan Didem Arslan Yılmaz, burada çeşitli programlar sundu. Öte yandan Yılmaz, Habertürk'te haber sunuculuğu da yaptı. 2016 yılında kısa bir süreliğine CNN Türk'e geçen Didem Arslan Yılmaz, daha sonra tekrardan Habertürk'e geri döndü.

2017 yılında Türkiye'nin Nabzı programı ile Radyo, Televizyon ve Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen Medya Oscarları ödül töreninde "Yılın En iyi Tartışma Programı" ödülünü kazandı. Kürşat Yılmaz ile evli olan Didem Arslan Yılmaz'ın Mina adında bir kız çocuğu var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.