Dinamo Batum Sivasspor UEFA Konferans Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda? TRT Spor canlı izle

Dinamo Batum Sivasspor UEFA Konferans Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda? TRT Spor canlı izle
Petrocub'u eleyerek yeni sezona moralli bir başlangıç yapan Sivasspor, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında Dinamo Batum'a konuk oluyor. Gürcistan'dan avantajlı bir skor elde ederek dönmek isteyen Yiğidolar'ı ekran karşısında milyonlarca taraftar ve futbol sever destekleyecek. Peki, Dinamo Batum Sivasspor UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda? TRT Spor canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Bu sezon kadrosun Pedro Henrique, Goutas, Sefa Yılmaz, Azubuike, Koray Altınay ve Leke James'i katan Sivasspor'un Avrupa macerası sürüyor. İlk turda Petrocub'u eleyen kırmızı beyazlılar bu kez Gürcistan'ın önemli takımlarından Dinamo Batum ile kozlarını paylaşacak. Bu zorlu mücadelede alacağı sonuçla evinde tur atlamak amacında olan Yiğidolar gruplara kalma iddiasını da sürdürmek istiyor. Gürcistan alınacak her iyi sonuç ülke puanına da katkıda bulunacak. Taraftarlar ve futbol severler de yayın bilgilerini araştırmayı sürdürüyor. Peki, Dinamo Batum Sivasspor UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda? TRT Spor canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.



Dinamo Batum Sivasspor Avurpa Konferans Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Temsilcimizin Gürcistan ekibi ile karşılaşacağı mücadelenin yayın bilgileri belli oldu. Dinamo Batum Sivasspor maçı saat 20.00'den itibaren TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. Dilediğiniz yayın kalitesinde maçı seyredebilirsiniz.


sivasspor uefa konferans ligi

 

TRT Spor canlı izle

TRT Spor ve TRT 3-Spor kanalları ile eşzamanlı HD görüntü kalitesi ile yayın yapmaktadır. Türksat 3A 11054 V 30000 3/4 frekansından, Eutelsat 7A 10762 V 30000 5/6 frekansından, D-Smart 86. kanaldan, Digiturk 86. kanaldan, KabloTV 222. kanaldan ve tivibu 93. kanaldan, Turkcell TV+ 70. kanaldan da izlenebilmektedir.


sivasspor uefa konferans ligi

Muhtemel 11’ler

Dinamo Batum: Kupatadze, Azatsky, Azarovi, Kobakhidze, Teidi, Jighauri, Mamuschashvili, Altunashvili, Flamarion, Zaria, Chabradze

Sivasspor: Ali Şaşal, Koray, Goutas, Caner, Uğur Çiftçi, Hakan, Sefa, Fajr, Felix, James, Kayode

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.